Harry Kane med to mål og Christian Eriksen med et enkelt sørgede for sejr til Tottenham mod West Ham.

Christian Eriksen scorede lørdag sit andet sæsonmål for sin klub, da han stod for Tottenhams tredje mål i 3-2-udesejren over West Ham.

Eriksen og co. var klart det bedste hold på banen, men et dumt rødt kort midt i anden halvleg gav spænding i slutfasen.

Tottenham dominerede spillemæssigt, men føringsmålet lod vente på sig.

Først ti minutter før pausen kom scoringen, da Christian Eriksen med en smuk stikning sendte Dele Alli afsted i højresiden.

På midten var topscorer Harry Kane fulgt med, og han kunne upresset heade Dele Allis indlæg ind bag Joe Hart til 1-0.

Blot fire minutter senere fremviste West Ham igen huller i det forsvar, som indtil videre i sæsonen har set noget ustabilt ud.

Og igen var det Harry Kane, som straffede hjemmeholdet og gav Tottenham en tomålsføring med til pause.

Pausen så ikke ud til at hjælpe hjemmeholdet.

West Ham havde fortsat problemer med at holde Tottenham fra chancer, og efter en lille times spil kom 3-0 målet - med dansk sidstefod på bolden.

Harry Kane tog et frispark fra lang afstand og hamrede bolden på stolpen. Riposten blev sendt ind i feltet igen, og lidt tilfældigt havnede den for fødderne af Chris Eriksen, som resolut trykkede bolden ind fladt i nærmeste hjørne fra kanten af feltet.

I 65. minut lykkedes det Javier Hernández at udligne på et hovedstød tæt under mål, og kampen åbnede sig yderligere fem minutter efter, da Serge Aurier blev udvist for gæsterne.

På godt fem minutter tog Aurier to gule kort, det andet for en unødvendigt hård tackling på Andy Carroll.

Det udnyttede West Ham til at skabe et pres. Tre minutter før tid kom spændingen for alvor tilbage, da Cheikhou Kouyate headede 2-3-målet ind, men Tottenham klarede frisag trods hårdt West Ham-pres til sidst.

Med sejren har Tottenham 11 point for seks kampe, mens West Ham bliver på fire point for samme kampantal.