Cristiano Ronaldo har flere gange scoret mod Danmark. I næste uge kan han gøre det igen. Men nu er Real Madrids portugisiske superstjerne begyndt at ’score dansk’ på lidt anden vis. Ronaldo har en dansk flirt.

På papiret burde der være en verden til forskel mellem 30-årige Cristiano Ronaldo fra Real Madrid og 19-årige Maja Darving fra Slagelse. Men i virkelighedens verden er afstanden – på flere fronter – ikke så stor.

Han er en af verdens mest berømte og feterede sportsstjerner. Hun er en dansk model med kursen sat mod stjernerne.

Han ser rasende godt ud. Hun gør det samme.

Om det er dét, der gør, at de to har fundet fælles fodslag i en flirt langt fra både fodboldbane og catwalk skal være usagt. Men det er ikke desto mindre sket.

Flere af hinanden uafhængige kilder fortæller BT, at den portugisiske verdensstjerne og den vestsjællandske skønhed i begyndelsen af august tilbragte en weekend sammen i og omkring den spanske hovedstad, Madrid.

Tidligere i denne uge så de så hinanden igen, da Cristiano Ronaldo sammen med sit Real Madrid-mandskab tjekkede ind på Radisson Blu Hotel i Malmø, hvor den portugisiske superstjerne sent onsdag aften gjorde kort proces byens svenske mesterhold. Ronaldo scorede begge mål i kongeklubbens 2-0-sejr i Champions League. På tilskuerpladserne til kampen sad Maja Darving - det viser et billede på hendes Instagram-profil.

Inviteret til Madrid

BTs kilder fortæller, at Maja Darving i begyndelsen af august bad om fri fra sit danske modelbureau Unique Models. Begrundelsen var, at Cristiano Ronaldo havde bedt hende komme til Spanien.

Få dage efter var Maja Darving – i selskab med en veninde fra hjembyen Slagelse – at finde i Madrid. Det viser billeder fra den eftertragtede models egen Instagram-konto.

Kontakten mellem verdensstjernen og den smukke danske model opstod ifølge BTs oplysninger via netop det billedbårne sociale medie, hvor en af Ronaldos bekendte agerede ’stråmand’.

Samme sted på samme tid

Billeder på Maja Darvings og hendes venindes Instagram-profil afslører, at de to i weekenden 8.-9. august først var installeret i en luksuriøs villa ved breden af søen Pantano de San Juan 20 kilometer vest for Madrid og i en lækker båd på søen. Blandt andet viser et af billederne den ene af pigerne forlade en stenet strand i bagenden af båden.

Samme dag – søndag 9. august – har Cristiano Ronaldo lagt et billede af sig selv på Instagram, hvor han iklædt gule badeshorts poserer solbrændt og mægtig på en stenet strand ved bredden af netop Pantano de San Juan.

Den portugisiske superstjerne, der i næste uge skal forsøge at ødelægge Danmarks drømme om en direkte EM-billet, har ligeledes offentliggjort en video af sig selv, sønnen Cristiano Jr. og vennen Ricardo Regufe sejlende på Pantano de San Juan. Der filmes kun fremad – ikke mod bådens bagende. Så spørgsmålet er, hvad der gemmer sig her.

Andre billeder fortæller, at de to danske piger indlogerede sig på AC Hotel La Finca i den spanske hovedstad – 500 meter fra Ronaldos hus i netop La Finca-delen af Madrid-forstaden Pozuelo de Alarcón.

Agent afviser forbindelse

BT var allerede i august i kontakt med Maja Darving om hendes forhold til en af klodens to bedste fodboldspillere. Hun sagde dengang, at hun ikke ønskede at udtale sig. Det gør i stedet hendes danske agent hos Unique Models, May Hanghøj, der ikke har nogen familiemæssig relation til BTs journalist.

BT har foreholdt May Hanghøj alle indicierne for, at der er en forbindelse imellem hendes klient og Cristiano Ronaldo. Alligevel lyder det afvisende fra May Hanghøj:

»Maja ser ikke Cristiano Ronaldo, og der er ikke en flirt mellem de to.«

Cristiano Ronaldo har officielt været single siden forholdet til den russiske supermodel Irina Shayk gik i stykker i januar i år.

Du kan se flere billeder på Maja Darvings Instagram-side ved at klikke her.