Englands angrebsspil har ikke været prangende ved EM, men Gareth Southgate har mere fokus på holdets dødbolde.

Englands manager, Gareth Southgate, mener, at holdet skal have styr på sine offensive dødbolde inden de kommende knockoutkampe ved EM i fodbold.

Det siger han, efter at England tirsdag aften sikrede sig førstepladsen i gruppe D med en sejr på 1-0 over Tjekkiet, i en kamp hvor englændernes spil endnu engang ikke var prangende.

Resultatet betyder, at England går videre fra gruppen med syv point efter tre kampe og en målscore på 2-0. Defensivt har det altså været solidt, mens det har knebet mere med at få puttet bolden i kassen i modstanderholdets ende.

- Vores spil flyder ikke af sig selv, men vi har momenter, hvor vi ligner et rigtig godt hold, siger Southgate.

- Der er helt sikkert mere i vente fra os. Vi har ikke scoret efter en dødbold endnu. De bliver afgørende i de største kampe, og dem er vi nødt til at få styr på.

- Men vi foretager os generelt en masse gode ting, tilføjer manageren.

England skal i ottendedelsfinalen op imod andenpladsen i gruppe F, hvilket formentlig bliver enten Frankrig, Tyskland eller Portugal.

Det bekymrer dog ikke Southgate, der bare er glad for, at England med førstepladsen i gruppen har sikret sig hjemmebanefordelen, da holdets ottendedelsfinale næste tirsdag skal spilles på Wembley.

- Hvem ved, om det bliver en god lodtrækning for os eller ej? Vi ønskede at vinde gruppen og spille på Wembley. Så må vi se i morgen (onsdag, red.), hvem vi skal møde, siger han.

Frankrig skal onsdag aften møde Portugal i gruppe F, mens Tyskland skal møde Ungarn.

Gruppen toppes i øjeblikket af Frankrig og Tyskland med Portugal på tredjepladsen.

/ritzau/Reuters