Christian Erikseni aktion mod Evertons Tom Cleverley
Christian Erikseni aktion mod Evertons Tom Cleverley Foto: Andrew Yates

Christian Eriksen som engelsk mester? Ifølge stort engelsk managernavn er det slet ikke usandsynligt.

Det er den tidligere manager i Tottenham, Queens Park Rangers, West Ham og Portsmouth (blandt andre), 68-årige Harry Redknapp, som i en klumme i London Evening Standard sætter lup på den klub, han var manager for fra 2008-2012.

Han erklærer sig imponeret over den ungdom, der bliver ved med at imponere under den argentinske manager Mauricio Pocchettino. Det har sendt Tottenham med Christian Eriksen i truppen helt op på en øjeblikkelig fjerdeplads med seks point op til Arsenal på førstepladsen.

»Tottenham kan vinde Premier League-titlen nu,« skriver Harry Redknapp i klummen og fremhæver præstationen i første halvleg af sidste weekends udekamp mod Everton. Den kamp endte 1-1.

19-årige Dele Alli har været en af sæsonens helt store åbenbaringer i Tottenham og er for Harry Redknapp allerede et sikkert kort i den engelske landsholdstrup. Men også på bænken er der masser af kvalitet fra både ungdom og mere etablerede kræfter, mener Redknapp, som derfor heller ikke ser det store behov for, at Tottenham skal hive det store checkhæfte frem i januars transfervindue.

»Folk siger, de bliver nødt til at købe stort ind i januar, men hvorfor? Hugo Lloris er en klassemålmand. De har fire enestående backs. De to midtstoppere har været fænomenale og, hvis de bliver skadet, kan Federico Fazio eller Eric Dier ryge derned. Der er masser af midtbanespillere, så den eneste du kan hente ind er en angriber, som alligevel ikke kommer til at spille,« skriver Harry Redknapp og henviser selvfølgelig til holdets suveræne topscorer Harry Kane, som er sikreste mand på holdkortet.

»Jeg kan forstå, hvis de henter lidt styrke til bredden for at kunne holde folk friske, men hvis det er alt, Tottenham har brug for i transfervinduet, hvor langt kan de så være fra at kæmpe om titlen?,« spørger Harry Redknapp.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.