Emile Heskey i aktion for Liverpool. Efter orkanen Irmas hærgen frygter den tidligere engelske landsholdsspiller for sin mors families liv og levned.
Emile Heskey i aktion for Liverpool. Efter orkanen Irmas hærgen frygter den tidligere engelske landsholdsspiller for sin mors families liv og levned. Foto: PAUL BARKER (arkivfoto)

Den tidligere engelske landsholdsspiller, Emile Heskey, frygter det værste i efterdønningerne fra orkanen Irma, som har hærget Caribien og den amerikanske delstat Florida.

Emile Heskeys forældre er fra Antigua & Barbuda i Caribien. Forældrene bor på Antigua, hvor de slap nådigt fra bekendtskabet med orkanen.'

»De var virkelig heldige. De blev kun ramt af orkanens hale,« siger Emile Heskey ifølge BBC.

Men den tidligere Liverpool-stjernes mors familie er fra Barbuda, og her forårsagede Irma store ødelæggelser.

»Min mor kan ikke få fat i dem,« siger Emile Heskey.

»På Barbuda er alting nærmest udraderet. Alt er væk,« siger han.

Det bekræftes af premierminister for Antigua & Barbuda, Gaston Browne, som siger, at Antigua efter Irmas hærgen på det nærmeste er ubeboelig.

Emile Heskey og hans familie bor i dag i nærheden af Bolton i England. De vil gerne hjælpe, men som han siger:

»Lige i øjeblikket kan vi ikke gøre ret meget, fordi det ventes, at der er en anden orkan på vej mod Antigua og Barbuda. Og vi ved ikke, hvor meget skade den orkan så vil gøre.«

Emile Heskey er i dag 39 år, og foruden Liverpool spillede angriberen også for Birmingham, Wigan, Aston Villa, Leicester, Newcastle og Bolton. Han spillede 62 landskampe for England og var med ved VM i 2002, EM i 2004 samt VM i 2010.

 

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.