Nicklas Bendtner bliver ikke ligefrem hyldet i England dagen efter nyheden om hans målrettede overfald på døren i fitness-centeret i den ejendom, hvor han bor.

Under overskriften 'Hjerneløse Bendtner' opremser Daily Mail alle Bendtners dumheder begået uden for banen gennemgået og spørger så deres brugere, om danskeren virkeligt er den dummeste spiller, der nogensinde har været i Premier League.

- Han er i hvert fald ikke nogen rollemodel. Fra at falde ud af natklubber med  sine bukser nede om anklerne til at vise sine bookmaker-underbukser, da han spillede for det danske landshold ved EM 2012, lader Bendtner sjældent muligheden gå fra sig for at komme i rampelyset af alle de forkerte årsager.

- Biluheld, spritkørsel, brud med kæresten syv uger efter hun har født - alt sammen materiale til hvis realityserien Footballers' Wives vender tilbage og lige den slags ammunition, der kan bruges, når man vil diskutere overbetalte og overhypede fodboldspillere.

- Den sidste dumme opførsel vil ligesom de tidligere ikke stoppe Bendtners tro på, at han er hver en penny værd, som Arsenal betaler ham, og at han hører til i samme klasse som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, skriver Daily Mail.

241124124241241124


Men overraskende nok er det ikke alle sitets brugere, der udnytter muligheden for at give Bendtner en skriftlig sviner i kommentarfeltet, som Daily Mail ellers opfordrer til.

- Han har aldrig sagt, at han var den bedste angriber i verden, og han har aldrig sagt, at han vil til Barcelona eller Real! Det første citat skulle opmuntre til at blive, og det andet var en joke, men medierne opfører sig dumt og drejer hans ord for at fylde hovedparten af fansenes naive sind med løgne, skriver paris86.

- Han er helt sikkert ulykkelig, formentlig ensom og deprimeret. Wenger og Arsenal og spillerforeningen burde tage ham til side og rådgive ham, for hans karriere er kun skyggen af, hvad den kunne være, skriver Damian.

- Dum? 65.000 pund om ugen for at lave ingenting? Arsenal er dumme, skriver antialias.