En enkelt sublim scoring af Cristiano Ronaldo var nok til at gøre Real Madrid til vinder af VM for klubhold.

Real Madrid har været en smuttur i Abu Dhabi de seneste dage, og den spanske storklub rejser hjem som verdens bedste klubhold.

I lørdagens finale i VM for klubhold sejrede Real Madrid 1-0 i finalen over Gremio, der er vinder af den sydamerikanske Copa Libertadores.

Cristiano Ronaldo sikrede, at Champions League-vinderne genvandt klubbernes VM-titel, da han efter 53 minutter kanonerede bolden i mål på et direkte frispark.

Gremio-keeper Marcelo Grohe kunne intet stille op, og Ronaldo kunne lade sig hylde for den flotte og afgørende scoring.

Real Madrid vandt også titlen i 2016 og 2014, og det er tredje gang i alt, at klubben vinder VM for klubhold.

Turneringen blev spillet i regi af Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) for første gang i 2000, da brasilianske Corinthians vandt.

Dengang afløste turneringen Intercontinental Cup.

Bayern München sejrede i 2013, mens FC Barcelona blev verdensmester i 2015, og man skal tilbage til 2012 for at finde den seneste ikke-europæiske mester.

Dengang vandt Corinthians titlen.

Real Madrid og Gremio trådte ind i turneringen i semifinalerne.

Her besejrede Real Madrid Al-Jazira fra De Forenede Arabiske Emirater 2-1, efter at Real Madrid var bagud 0-1 i pausen.

Det ændrede scoringer fra Ronaldo og Gareth Bale på i anden halvleg.

Gareth Bale, der stadig leder efter storformen, indledte VM-finale på bænken, men waliseren fik lidt spilletid, da han afløste Karim Benzema med ti minutter igen af opgøret.