Christian Keller (tv.). Kira Egsgaard Borring og Jonas Borring.
Christian Keller (tv.). Kira Egsgaard Borring og Jonas Borring.

Det slog ned som en bombe, da BT for en uge siden kunne afsløre, at Randers FC's anfører Christian Keller var blevet kæreste med holdkammeraten Jonas Borrings kone, Kira Egsgaard Borring. Siden har omklædningsrummet i Randers FC været ramt af granatchok, og forsoningen lader mildest talt vente på sig.

Det virker tværtimod som om, parterne graver sig dybere og dybere ned i skyttegravene, hvorfra der bliver sendt verbale skudsalver af sted mod modparten. Og de kommer direkte fra hoften.

Kasper Fisker fra Randers FC var ellers fortrøstningsfuld, da han overfor BT bekræftede trekantsdramaet 11. marts.

»Jeg snakker meget med Keller, og han har altid været vellidt i truppen, men selvfølgelig er det noget træls noget det her. Men jeg synes faktisk, at truppen har håndteret det rigtig, rigtig flot. Det handler om at være så åben som mulig, og det synes jeg, at truppen har været god til. Jeg har altid syntes, at vi har et stort omklædningsrum, og det er det, vi skal vise frem nu i sådan en svær situation, så vi kan overvinde det,« lød det fra Fisker.

frukeller

Han indrømmede dog, at trekantsdramaet 'selvfølgelig skabt noget uro'.

Jeg skal ingen vegne

Det er vist det, man kan kalde en gedigen underdrivelse.

Jonas Borring nægtede at træne med og spille for Randers FC, så længe Christian Keller var i truppen. Men det fik ikke anfører Keller til at vakle det mindste.

»Jeg kan ikke lige se grunden til, at jeg skal forlade Randers. Men hvis jeg bliver smidt på porten, kan jeg ikke gøre så meget ved det. Så er jeg blevet fyret. Men jeg kan ikke se grunden til, at jeg skulle stoppe,« sagde Christian Keller til BT samme dag, som bomben sprang.

Artiklen fortsætter under billedet.

Efter at have siddet over træningen lørdag og været udeladt fra søndagens Superliga-kamp var Christian Keller mandag tilbage på træningsbanen med resten af Randers FC-spillerne.

Randers FC ville ikke fyre Keller, men han fik frataget anførerbindet som konsekvens af den interne ballade.

Et dødkoldt menneske

Dagen efter, den 12. marts, tog Jonas Borring bladet fra munden - og han gik lige efter struben på Christian Keller og Kira Egsgaard Borring, som han ligger i separation med, men føler sig forrådt af.

»Jeg kan slet ikke forstå, at de to personer kan finde på at gøre det. Ét er, at jeg har mistet alt for min ekskone, som jeg ligger i separation med og dybest set stadig bor under samme tag med, fordi vi har to unger at tage hensyn til, men når det er sagt, kan jeg ikke forstå, at Keller kan finde på at gøre det. Det er jeg dybest set chokeret over. Han har vidst, at min kone og jeg er gået fra hinanden, og han bryder regel nummer ét og sender en kæmpe dolk i ryggen på mig. Han har bare ladet som ingenting de seneste par uger. Han er et dødkoldt menneske,« sagde Jonas Borring.

Artiklen fortsætter under billedet.

Jonas Borring og Kira Egsgaard Borring er separeret. Nu har hun fundet sammen med Jonas Borrings holdkammerat Christian Keller.

Ekskonen Kira Egsgaard Borrings forklaring af, hvor længe hun har haft noget kørende med Christian Keller, giver han ikke det mindste for.

jonasogkira

»Hun har fortalt, at det kun har stået på i en uge, men jeg tror ikke på, at de kun har brugt en uge på at blive kærester. Keller er også kun separeret, og det er påfaldende, at lige de to vælger at gå fra deres mand og kone og så finder sammen,« sagde Jonas Borring, som også fik sendt en ikke særlig diskret advarsel af sted til Christian Keller:

»Når jeg ser ham, har jeg kun lyst til at gøre én ting, og det kan du næsten regne ud, hvad er ...«

Respekten er væk

Søndag den 13. marts var Christian Keller end ikke i truppen, da Randers FC tabte 0-1 i Brøndby. Ifølge Canal 9 nægtede fem af spillerne at stille op til kampen, hvis Keller blev udtaget. Men det tog den tidligere anfører med ophøjet ro, da BT konfronterede ham med oplysningerne.

»Jeg har stadig en fremtid i Randers. Hvis der er fem spillere, der ikke vil spille sammen med mig, så må de stoppe med at spille fodbold. Det har jeg ikke noget problem med. Jeg spiller stadig i Randers. Hvis de ikke vil være der, så må de op og banke på døren og sige, at de ikke vil være der. Så længe jeg har min kontrakt, så spiller jeg i Randers,« sagde Christian Keller, som havde fået at vide, at han var blevet sorteret fra 'af sportslige årsager'.

Artiklen fortsætter under billedet.

Christian Keller var tilbage på banen da Randers FCs mandag trænede på anlæget i Romalt ved Randers.

Randers-træner Colin Todd kunne dog ikke løbe fra, at trekantsdramaet havde skabt dyb splittelse blandt spillerne og været en medvirkende årsag til, at Keller blev siet fra.

keller

»Der har været meget snak. I truppen har vi begreber som sammenhold og respekt, og den respekt er tilsyneladende væk, efter det der er sket. Det er en meget kritisk situation nu,« sagde Colin Todd efter kampen.

Jeg er ved at have fået nok

Dagen efter nederlaget til Brøndby blev det slået fast med syvtommersøm af Mads Agesen, hvis ord vejer tungt i omklædningsrummet, da han er Randers FC's viceanfører.

»Jeg har sagt til ham (Christian Keller, red.), at han er en idiot, mens jeg til Jonas Borring har sagt, at jeg føler med ham,« sagde Mads Agesen.

4244454244515444

De mange personlige angreb fik Christian Keller til at reagere. Hidtil havde han holdt sig til at kommentere de sportslige konsekvenser af trekantsdramaet, men nu havde han 'fået nok':

»Naturligvis har jeg sagt, hvordan jeg har det. Det er jo ikke sådan, at jeg et iskoldt menneske og ikke kan føle med holdet eller Jonas Borring. Jeg har også følelser og hjerte. Det er jo også derfor, jeg er blevet forelsket i Kira (Jonas Borrings ekskone, red.). Jeg forstår udmærket, hvordan holdkammeraterne tænker om det her. Der er børn involveret på begge sider. De er ligesom mig også ved at have fået nok.«

Ikke nosser nok

Efter fire dages intens mediedækning meldte også Anja Riis Keller sig på banen. Hun ligger i separation med Christian Keller, som hun beskylder for at have 'kørt dobbeltspil', da BT fangede hende til en kommentar.

»Christian siger, det (hans forhold til Kira Egsgaard Borring, red.) har stået på i halvanden uges tid. Hvilket jeg så har kunnet læse mig frem til, at det ikke har. Jeg har konfronteret Christian med, at han ikke har fortalt sandheden, men han benægter, at han indledte et forhold tidligere. Da Christian gik fra mig, sagde han, at han havde brug for en pause for at finde ud af, hvad han ville. Men det vidste han godt. Han havde ikke nosser nok til at fortælle mig sandheden,« sagde 32-årige Anja Riis Keller den 15. marts.

Artiklen fortsætter under billedet.

Anja Riis Keller har været separeret fra Christian Keller siden oktober sidste år. De er endnu ikke skilt.

»Jeg er ekstremt skuffet over, at han har løjet over for mig og stadig lyver over for mig. Han har ikke fortalt mig sandheden endnu,« fortsatte hun.

Jonas Borring

Ham eller mig

En uge efter at trekantsdramaet ramte forsiderne i medierne står parterne stadig stejlt overfor hinanden. Det understreger Christian Keller tydeligt ved at komme med et slet skjult ultimatum til Randers FC: Hvis ikke Jonas Borring forsvinder fra klubben, stopper jeg karrieren.

»Jeg tror ikke, at der kommer nogen løsning andet, end at en af os forlader klubben,« siger Christian Keller til BT og fortsætter:

»Jeg er kun i Randers. Jeg kommer ikke til at spille andre steder. Hvis jeg stopper i Randers, så stopper jeg med fodbold, så det er enten eller.«

23552323553535235

Kvinden der er midtpunkt for hele trekantsdramaet, Jonas Borrings kone Kira Egsgaard Borring, har endnu ikke udtalt sig til medierne. Det har til gengæld adskillige eksperter, som kommer med gode råd til, hvordan parterne i trekantsdramaet kan få klinket skårene og komme videre.

Indtil videre ser det ud til de velmenende råd falder på stenet grund.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.