Der var en, to og ... tre Hazard'er i Chelsea.

Chelsea har skrevet kontrakt med Kylian Hazard, der er bror til Eden og Thorgan, hvoraf Eden stadig spiller i Chelsea, og Thorgan er skiftet væk fra 'The Blues'.

Den 22-årige belgier følger dermed i den grad i fodsporene på resten af brødreflokken.

Kylian Hazard skifter til Stamford Bridge fra den ungarske klub Ujpest. Inden det spillede han for Zulte-Waregem i Belgien.

Den tredje Chelsea-udgave af Hazard kan få debut, når talentholdet møder Sunderland 9. september.

Den mest kendte af Chelsea-brødrene, Eden, kom til allerede i 2012 og var blandt andet i sidste sæson en vigtig del af London-holdet, som han scorede 16 Premier League-mål for. Hazard har endnu ikke spillet i den nye sæson, fordi han har været skadet.

Thorgan Hazard kom til i samme sommer, men slog ikke igennem lige som sin bror. Han blev med det samme udlejet til Zulte-Waregem og siden Gladbach, som han er skiftet til permanent.

Tilbage er der vel nu kun at vente på, at den fjerde Hazard-bror, Ethan, får en kontrakt med Chelsea. Den 14-årige og yngste Hazard-bror spiller på ungdomsholdet i den belgiske klub Tubize.

Og tænk sig lige engang, hvis Thierry Hazard, far til de fire brødre, der tidligere har været semiprofessionel fodboldspiller i Belgien, beslutter sig for at prøve lykken som træner... Nej, det er nok for meget af det gode at forvente at se ham i Chelsea-farverne, trods alt.