Lyt til artiklen

»Det står på side 1!«

Ja, man skulle tro, at de spillere, der gør sig på det danske landshold har læst den første side i fodboldhåndbogen.

Men i torsdagens nederlag til Kroatien viste det sig, at det måske er så længe siden, de har læst bogen, at indholdet af side 1 er sivet ud i glemslen.

For det danske landshold var fuldstændig gennemhullet i kølvandet på Christian Eriksens fremragende 1-1-mål i anden halvleg, og det sovende danske forsvar tillod kroaterne at score sejrsmålet blot 30 sekunder efter udligningen.

Det irriterer landstræner Kasper Hjulmand grænseløst - for det er altså det første man lærer som fodboldspiller, mener han.

»Christian scorede et fantastisk mål, og så kom det, der irriterer mig aller, aller mest ved kampen. Det er de næste minutter der.«

»Det står på side et, at man lukker helt til efter en scoring. Det er så vigtigt, og der gør man ekstra meget for at lukke af,« sagde Hjulmand til TV 2 Sport efter kampen.

Han forklarede desuden, at han og tropperne er ‘mega skuffede’ over torsdagens nederlag, der betyder, at Danmark nu ikke selv kan afgøre skæbnen i Nations League-puljen, hvor der er en førsteplads på spil.

B.T. var til stede i Zagreb, og HER kan du læse vores dom over de danske landsholdsspillere.