Henrik Larsen forlader 1. februar jobbet som forretningsudvikler i fodboldklubben Lyngby BK for at blive sales manager hos den nordjyske vin- og spiritusgrossist DRINX.
Henrik Larsen forlader 1. februar jobbet som forretningsudvikler i fodboldklubben Lyngby BK for at blive sales manager hos den nordjyske vin- og spiritusgrossist DRINX. Foto: Simon Læssøe

EM-helten Henrik Larsen vender ryggen til fodboldens verden.

Efter han senest har arbejdet som forretningsudvikler i 1. divisionsklubben Lyngby BK, skal den tidligere landsholdsspiller, der ved EM 1992 var Danmarks topscorer, være såkaldt sales manager hos den nordjyske vin- og spiritusgrossist DRINX.

»Jeg glæder mig til at få fysiske produkter med i mappen. Hvor sponsorater handler om følelser, er salg af vin og spiritus cool business,« siger Henrik Larsen i en pressemeddelelse.

Selvom DRINX har hovedkontor i Frederikshavn, er det ikke planen, at Henrik Larsen bosætter sig i Nordjylland. Således skal han fra virksomhedens afdeling i Greve fra 1. februar betjene kunderne på Sjælland.

Henrik Larsen har siden han indstillede sin aktive fodboldkarriere som spiller og træner, arbejdet med salg, markedsføring og sponsoraktiviteter i først Brøndby IF og i øjeblikket Lyngby BK.

Herved har han oparbejdet et stort netværk blandt erhversledere på Sjælland, og det er ikke mindst denne kontaktflade, der gør Henrik Larsen attraktiv for DRINX.

»Senest har vi landet en landsdækkende aftale med 19 natklubber. Men vi vil gerne have fat i endnu flere kunder, og her håber vi, at kunne trække på Henrik Larsens mange kontakter,« siger administrerende direktør Tommy Toft fra DRINX.

---

FAKTA: Det laver EM-heltene i dag

Peter Schmeichel: ambassadør for den tyske bookmaker Tipico
Mogens Krogh: cheftræner i fodboldklubben Næstved IF
Lars Olsen: landstræner for Færøerne
Kent Nielsen: cheftræner i Superliga-klubben OB
Kim Christofte: iværksætter
Torben Piechnik: selvstændig massør og driver selskabet "Piechnik massage"
Claus Christiansen: ejer af Intersport i Espergærde
Henrik Andersen: scout i den tyske Bundesliga-klub Schalke 04,
John 'Faxe' Jensen: cheftræner i fodboldklubben Fremad Amager
Johnny Mølby: vheftræner i Superliga-klubben Viborg FF
Flemming Povlsen; fodboldkommentator på den danske Canal 9
Morten Bruun: fodboldkommentator på den danske Kanal 6
Peter Nielsen: assistenttræner på School of excellence i FCK
Torben Frank: arbejder i logistikafdelingen hos Coop
Brian Laudrup: fodboldekspert på Kanal 6 og ambassadør for Unibet
Henrik Larsen: sales manager hos vingrossisten DRINX (1. februar hvor han skifter fra job som forretningsudvikler i fodboldklubben Lyngby BK)

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.