Krisen er kolossal hos Manchester United.

Nul point i Champions League og en skuffende tiendeplads i Premier League.

Den engelske storklub med Rasmus Højlund og Christian Eriksen på holdkortet er derfor sendt til tælling.

Så meget, at den danske fodboldlegende Preben Elkjær er rystet over det niveau, som han ser fra United i øjeblikket. Det gjorde han meget klart i Viaplays Champions League-studie tirsdag aften.

Foto: Peter Powell/EPA/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Deres krise er stor. Det er et hold, der ikke er et hold. Stjernerne leverer ikke, og de gør ikke det, de skal. Det virker underligt. Nogle af de store spillere skal tage ansvar, men de er fundamentalt helt væk,« lød det fra den tidligere angriber.

Og han blev kort efter bakket op af sin kollega og tidligere landsholdsstjerne Michael Laudrup, der nærmest tabte kæben, da han så den indsats, som Manchester-klubben satte sammen mod tyrkiske Galatasaray i tirsdagens kamp.

»Når man ser dem, så aner man ikke, hvordan de vil spille. Der er så mange ubesvarede spørgsmål, og rigtig meget hober sig op lige nu. Også uden for banen,« forklarede Laudrup, inden han fortsatte:

»Jamen, altså...hvis vi kigger på målene (mod Galatasaray, red.). Prøv at se, hvor nemt det er. Og jeg vil næsten ikke engang snakke om det sidste. Det er jo katastrofalt forsvarsspil.«

På trods af to mål af danske Rasmus Højlund, så tabte Manchester United CL-opgøret mod Galatasaray med cifrene 2-3.

I videoen øverst i artiklen kan du se højdepunkter fra opgøret.