»Du skal slet ikke få os i gang.«

Preben Elkjær orkede næsten ikke at kommentere på det niveau, som Bayern München-stjernen Dayot Upamecano havde fundet frem til tirsdagens Champions League-brag mod Manchester City, da tv-værten Peter Grønborg spurgte ham ind til det.

For ifølge den danske landsholdslegende og nuværende fodboldekspert var den franske forsvarsspillers præstation mod det engelske storhold nemlig rystende at se på.

Det sagde Elkjær i tirsdagens nedtaktsstudie hos Viaplay.

Dayot Upamecano nedtrykt efter en graverende fejl tirsdag aften.
Dayot Upamecano nedtrykt efter en graverende fejl tirsdag aften. Foto: MOLLY DARLINGTON
Vis mere

»Det er horribelt. Det er jeg nødt til at sige. Den anden halvleg, Upamecano spiller, må være den ringeste halvleg, han nogensinde har spillet i karrieren,« sagde han, inden han tilføjede:

»Han laver alle de fejl, man overhovedet kan forestille sig som forsvarsspiller, og det bliver nærmest kun værre og værre.«

Adskillige defensive fejl fra franskmanden var blandt andet med til at sætte City-toget i gang, da Pep Guardiolas tropper udspillede de tyske mestre i anden halvleg af Champions League-opgøret.

»Ét er at tabe på banen, men når man gør de her ting... det var virkelig, virkelig en ringe halvleg,« lød det fra Preben Elkjær.

Bayern München gæstede tirsdag aften Manchester City i den første af to kvartfinaler.

Her tabte tyskerne dog med hele 0-3, og dermed ser det ekstremt svært ud for Thomas Tuchels mandskab, hvis det skal booke en billet til semifinalen i returopgøret.

I videoen øverst i artiklen kan du høre Preben Elkjær sætte ord på Bayern Münchens præstation.