Chelseas sæson har nærmest været én lang nedtur.

En nuværende plads som nummer 11 i Premier League og en lang række af elendige resultater har allerede kostet på trænerposten flere gange. Og derfor er den engelske storklubs fans da også i vildrede.

Men spørger man den tidligere danske landsholdsspiller Preben Elkjær, så er det ikke kun Chelsea-spillerne, man kan tillægge ansvaret for den historisk dårlige sæson, klubben har gang i.

Han mener nemlig, at klubbens ejer, den amerikanske rigmand Todd Boehly, slet ikke aner, hvordan en fodboldklub i krise skal styres.

Chelseas ejer, Todd Boehly.
Chelseas ejer, Todd Boehly. Foto: TOLGA AKMEN
Vis mere

Ifølge Elkjær er der blevet købt alt, alt for mange spillere til helt ekstreme summer i løbet af de seneste 12 måneder. Det siger han i Viaplays Champions League-optaktsstudie tirsdag aften:

»Når man henter så mange nye spillere ind, så er der ikke noget at sige til, at det er problematisk. Normalt kommer der to-tre nye spillere ind og bliver implementeret, men når der kommer så mange, som det her, så er det en umulig opgave.«

»Det er nemt at sige, hvorfor det ikke fungerer. Der er simpelthen for mange spillere, og det er et kæmpe problem.«

Elkjær bakkes efterfølgende op af sin kollega og tidligere holdkammerat Michael Laudrup.

Den danske legende har nemlig heller ikke ret meget til overs for Chelseas ejer, Todd Boehlys, måde at styre klubben på.

»Han ved ikke, hvad det drejer sig om. Selv mit seksårige barnebarn kan se, de mangler en angriber. Man kan jo se, der ikke er noget harmoni. Man skal skille sig af med mange spillere, og det bliver dyrt. Jeg håber, han (Todd Boehly, red.) har nogle dybe lommer.«

Chelsea spiller i skrivende stund CL-kvartfinale mod Real Madrid.

Du kan følge kampen lige HER.