FC København gik glip af et gigantisk resultat. Og det ærgrede to af Danmarks største fodboldlegender.

For da de forsvarende danske mestre tirsdag aften mødte Manchester United på Old Trafford i Champions League, havde københavnerne nemlig en kæmpe mulighed for at få et enkelt point med hjem.

I sidste sekund brændte svenskeren Jordan Larsson dog et straffespark, som i stedet betød, at 'De Røde Djævle' kunne juble over tre point.

Et voldsomt drama, som da også blev vendt flere gange i det efterfølgende nedtaktsstudie hos Viaplay, hvor Preben Elkjær og Michael Laudrup stod.

Jordan Larsson brændte et straffespark i sidste sekund.
Jordan Larsson brændte et straffespark i sidste sekund. Foto: Adam Vaughan/EPA/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Det kan ikke blive værre,« forklarede Elkjær som det første, da han skulle kommentere på FCK's nedtur.

»De er med i hele kampen og skaber en del chancer, og så får de en gylden mulighed til sidst. Der er ikke noget at sige til, hvis de hænger med hovedet. Men der mangler jo et eller andet til allersidst, må man sige,« lød det videre.

På trods af nederlaget havde fodboldikonet Michael Laudrup dog næsten kun rosende ord tilovers for københavnerne.

»Det var et drama. Og vi kan jo gentage det, vi sagde efter de første to kampe. FCK har kæmpe ære af kampen. De er lige ved og næsten, men de manglede det sidste,« sagde den tidligere landsholdsstjerne.

Med tirsdagens nederlag ligger FC København sidst i Champions League-gruppen, der toppes af Bayern München foran Galatasaray på andenpladsen.

I videoen øverst i artiklen kan du høre de to fodboldlegender sætte ord på FCK's nedtur.