Alle ting fra værktøjskassen er fundet frem for at sikre forholdene om den afgørende Champions League-kamp mellem FCK og Galatasaray.

Der bliver slået ring om Parken, når sidste gruppekamp i Champions League skal afvikles.

For at komme ind skal man visiteres og vise billet - og så skal man igen vise billet ved indgangen til selve stadion, oplyser FCK.

Derudover vil de gå langt for at holde de to fangrupperinger adskilt før, under og efter kampen. En øvelse der slet ikke lykkes for FC Nordsjælland, da de havde besøg af et andet tyrkisk storhold i form af Fenerbahce.

Her var der tusindvis af tyrkiske fans i andre sektioner end udebaneafsnittet, men der skete ikke noget ved den lejlighed.

»D-tribunen er forbeholdt Galatasaray-fans, og udviser man tilknytning til Galatasaray i adfærd, påklædning eller andet på alle andre tribuner end D-tribunen, bliver man bortvist,« skriver FCK.

Efter kampen kan politiet holde på Galatasaray-fansene i op til en time.

Udover de tiltag fortæller FCK, at politiet indfører midlertidigt skærpet strafzone omkring Parken, ligesom der bliver advaret om at købe falske billetter til skæbnekampen.

Begge hold kan følge Bayern München videre fra gruppen, men de kan også ryge ud af europæisk fodbold tirsdag aften, hvis det hele går galt.