Med tre nederlag på stribe er Fergusons arvtager i Manchester United, David Moyes, for alvor en presset mand.

En øjeblikkelig syvendeplads hele 11 point fra toppen er Manchester Uniteds skræmmende virkelighed i denne sæson. Skaren af kritikere af manager Moyes vokser, og ifølge Premier League-ekspert på 6'eren Mikkel Bischoff er der specielt et punkt, der er særligt foruroligende for United-tilhængerne:

- Respekten er væk.

- Manchester United har fuldstændig mistet modstandernes respekt. Selv hjemme på Old Trafford. Den 'fear factor' og det pres, United altid formåede at lægge under Ferguson, er forsvundet. Det så man tydeligt i tirsdagens nederlag til Sunderland, der ligger sidst i Premier League. De gik ind til kampen og tog teten, det havde man aldrig set i de 'gamle' dage.

Ifølge Bischoff er det dog ikke kun en dårlig manager-præstation fra Moyes, der er skyld i krisen. Holdet og især midtbanen er ikke konkurrencedygtigt med konkurrenterne fra Manchester City, Chelsea og Arsenal.

- Den største svaghed er midtbanen. Den er end ikke i nærheden af, at være blandt de otte bedste i ligaen. Så jeg synes heller ikke kvaliteten af truppen hjælper Moyes. Omvendt er det stort set den samme spillertrup, som sidste sæson suverænt vandt mesterskabet. Og ja, han har da været uheldig med skader på nøglepositionerne, men det ser ikke specielt ud godt lige nu. Det må man bare konstatere, lyder det.

Derfor peger Mikkel Bischoff på, at der skal hentes forstærkninger ind allerede i januar. Kommer de ikke, er de 'røde djævle' i alvorlig fare for at gå igennem et par sæsoner uden Champions League-deltagelse og mesterskabskamp. Og dermed lave en 'Liverpool'.

- Hvis United ikke kommer i Champions League næste sæson, så får de det rigtigt svært. Med Moyes som manager og ingen Champions League-deltagelse så tror jeg ikke, de kan tiltrække nogen verdensklassespillere. Det kan betyde, at de må lave en 'Liverpool', hvor man har nogle år uden at spille med om noget som helst, og så i stedet få bygget noget nyt op. Det kan blive realiteten, lyder det fra eksperten.

Lige umiddelbart er den mest realistiske forstærkning i dette transfervindue Newcastles Yohan Cabaye. En dygtig midtbanespiller, som kunne tilføre holdet noget af det, de mangler i øjeblikket, vurderer Mikkel Bischoff. Han ser chancen for at United slutter i den afgørende - og Champions League-givende top-4 - som 50/50.