Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hun blev tvunget af sin eksmand til at fortælle detaljer om musikeren Peter Andres penis i et interview.

Sådan har forklaringen fra Rebekah Vardy lydt i retten, da hun blev konfronteret med en artikel, hun medvirkede i for år tilbage.

Men det passer ikke, fortæller eksmanden Steve Clarke i et interview med Daily Mail.

»Becky sagde til mig: 'Ej, jeg burde fortælle dem om Peter Andre'. Jeg spurgte, hvorfor hun dog ville gøre det, og hun svarede, at det ville give hende lidt penge, og det ville være sjovt. Jeg sagde til hende, at hun måtte gøre, hvad hun havde lyst til,« fortæller Clarke, der beskriver sin ekskone som en, der var glad for dyre ting og 'nemt blev starstruck'.

Det var tidligere i maj under retssagen mod Coleen Rooney, at Rebekah Vardy fortalte om sexhistorien.

Først startede Rebekah Vardy med at fortælle, at hun er enig i, det er forkert at lække historier om andre til pressen, hvilket er det, Coleen Rooney har anklaget hende for at have gjort i denne sag, der startede i 2019. Herefter blev hun konfronteret med det interview, hun gav i 2004 til News Of The World.

I interviewet beskrev hun, at hun havde haft sex med Peter Andre. Hun fortalte, hvordan det kun tog fem minutter, og Rebekah Vardy var citeret for at sige, han havde 'det mindste udstyr i bukserne, hun nogensinde havde set – det var som en mini chipolata'.

»Jeg blev tvunget af min eksmand til at gøre det,« fortalte Rebekah Vardy, der i dag er gift med fodboldspilleren Jamie Vardy.

Popstjernen Peter Andre er pludselig blevet blandet ind i hele fodboldkonesagen.
Popstjernen Peter Andre er pludselig blevet blandet ind i hele fodboldkonesagen. Foto: LUKE MACGREGOR
Vis mere

Men det var Rebekah Vardy selv, der aftalte at tale med mediet, fortæller Steve Clarke, der var gift med Vardy fra 2005 til 2006. Han fortæller til Daily Mail, at hans eneste rolle i situationen var at køre hende til et fotostudie og hente hende igen.

»Da jeg ankom til studiet, fik jeg at vide, det nok ikke var en god idé, jeg var der, da det ville have indflydelse på, hvad Becky ville sige. Jeg fik at vide, det ville være en smule pinligt for mig, så hun sagde, hun ville ringe, når hun var færdig,« lyder det fra Clarke, der tilføjer, at Vardy efterfølgende kunne hente en check i banken, som hun fik for interviewet.

Parret gik fra hinanden i 2006, og Rebekah Vardy har siden fortalt, hun var bange for eksmanden.

»Jeg var aldrig voldelig over for Becky, jeg var aldrig kontrollerende. Hun kunne gøre, hvad hun ville, hvornår hun ville. Anklagerne mod mig har været hårde og har ramt mig, min familie og mine venner hårdt. Jeg har ondt af Peter Andre på grund af det, der blev sagt om ham. Nu er det tid til at tale ud,« siger Clarke.

Men i Vardy-lejren mener de ikke, eksmanden fortæller sandheden.

»Fru Vardy kender udmærket den frygtelige sandhed om det her menneske, og det kan ingen form for kvindehadende victimshaming ændre på,« siger en talsperson for Rebekah Vardy.

Hele fodboldkone-sagen startede i oktober 2019, da Coleen Rooney på sine sociale medier anklagede Rebekah Vardy for at have lækket historier om hende til pressen.

Noget, Vardy hele tiden har nægtet, og siden har sagen kørt mellem de to. Sidste dag i High Court var torsdag i sidste uge, og dommen vil falde på et senere tidspunkt.