Lyt til artiklen

Viborgs Christian Sørensen tiltrækker sig interesse fra andre klubber og overvejer et skifte til udlandet.

Viborgs venstreback Christian Sørensen var storspillende i sidste sæson og har taget den gode form med sig ind til denne sæson.

De mange gode præstationer har fået andre klubber til at slå øjnene op for backen, og der er interesse fra flere klubber.

Sørensen kender godt til interessen og forklarer, at et skifte til udlandet tiltaler ham.

- Jeg er fristet af at komme til udlandet. Det har jeg ikke lagt skjul på, og det ved klubben også godt, siger Sørensen.

- Jeg har ikke taget stilling til, hvad der skal ske. Om jeg skal til en anden dansk klub, en klub i udlandet eller forlænge med Viborg. Det skal jeg snakke med min agent og klubben om inden længe.

30-årige Sørensen understreger, at han stortrives i Viborg og derfor ikke vil væk for enhver pris, men samtidig ved han godt, at timingen for et skifte er god nu.

- Man skal smede, mens jernet er varmt, især i denne branche, men man skal også gøre det med omhu og ikke bare gøre det for at gøre det.

- Det skal derfor være noget godt, der skal til for at få mig væk herfra, for jeg er rigtig glad i Viborg, men er fristet af en tur uden for landets grænser.

- Jeg nyder interessen, for det er et tegn på, at både jeg og holdet gør det godt. Der er en del snak, og det skal vi forholde os til på et tidspunkt.

Viborgs sportschef, Jesper Fredberg, vil ikke bestemme, hvor Christian Sørensen skal tage hen, men han mener, at det vil være bedst for backen at tage uden for landets grænser, såfremt han skal væk fra Viborg.

- Jeg står ikke med noget, der kan skrives under på, men jeg kan bekræfte, at der er interesse for Christian, siger Fredberg.

- Christian har været igennem en fantastisk udvikling og fulgt den plan, vi lagde for ham for tre år siden. Han har grebet chancen og hele tiden lagt lag på, så det er en god historie med ham.

- Christian er et godt sted her i Viborg, og skal han noget andet, skal det være noget ekstraordinært, og det synes jeg ikke, der er ret mange steder herhjemme, der kan tilbyde ham.

- Skal han væk, skal han prøve noget helt andet og ikke bare tage 40 kilometer væk fra Viborg, siger Fredberg.

/ritzau/