Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

KOMMENTAR

Hvor er de ansvarlige for, at det danske fodboldlandshold nu ikke kommer til at spille VM-kvalifikationskamp, som det kom frem i dag? Hvor er de ansvarlige fra DBU og Spillerforeningen?

I hvert fald ikke derude, hvor offentligheden kan stille dem til ansvar for en grotesk uansvarlig forhandling om kvindernes landsholdsaftale.

Træd venligst frem, så vi kan se, høre og tale med jer.

Mads Øland, Jeppe Curth, Claus Bretton-Meyer og Jesper Møller: Det er jeres tur til at tage ansvaret og give svaret på, hvorfor I ikke vil finde en fælles løsning for dansk fodbolds skyld.

Det danske kvindelandshold har igen i denne uge selvtrænet i Dragør i Spillerforeningens grønne tøj:

 

Vi har i uger og måneder forsøgt at få Spillerforeningens direktør, Mads Øland, i tale. Forleden ringede han pludselig tilbage til en af vores journalister, der havde sendt en sms og i øvrigt forsøgt at fange ham gennem flere opkald.

Det må betragtes som en fejl, eftersom vores journalist ikke nåede at besvare opkaldet, og det efterfølgende ikke lykkedes at komme i kontakt med ham. Mads Øland har sendt spillerne i byen for at tale en sag, de ikke selv forstod. De har ikke været en del af de reelle forhandlinger, og i den seneste måned, siden kampen mod Ungarn, har de end ikke været med i forhandlingslokalet.

Spillernes formand, Jeppe Curth, har svaret os en enkelt gang eller to. Respekt for det, selvom det åbenbart kun er, når det passer i forhandlingskrammet, at han vælger at give nøje afstemte svar til flere medier.

Danmark skulle have mødt Sverige på fredag. Den vigtige VM-kvalkamp er nu aflyst af DBU somfølge af Spillerforeningen.
Danmark skulle have mødt Sverige på fredag. Den vigtige VM-kvalkamp er nu aflyst af DBU somfølge af Spillerforeningen. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Claus Bretton-Meyer? DBUs direktør – helt væk. Hvor er du Claus? I Marrakech, kan vi forstå, og efter at have undret os over timingen i den ferie, kan vi så undre os over, hvor dårlig telefonforbindelsen kan være der. Og i Danmark før han tog af sted.

Jesper Møller, formand i DBU, er fortaler for åbenhed og gennemsigtighed. Indtil videre er eneste svar, vi har fået fra ham en udenlandsk ringetone, der må skyldes rejseaktivitet, eller at han har tabt sin telefon ind i en flyver.

Ikke nok med, at I har ødelagt dansk kvindefodbold i meget lang tid fremover. I gemmer jer gudhjælpemig også.

Andre læser også