Paris Saint-Germain kørte Celtic rundt i manegen – af flere omgange – men det var ikke storsejren på 0-5, der løb med overskrifterne efter kampen.

Det skriver Daily Mail.

I stedet var det verdens dyreste fodboldspiller Neymar, der nægtede at give både hånd og bytte trøje med den blot 18-årige Anthony Ralston efter kampen. Således kunne man efter slutfløjtet se den dyre brasilianer vinke den unge skotte væk, mens han holdt hånden for munden, så man ikke kunne aflæse Neymars ord.

Neymars holdkammerat Marco Verratti måtte også træde til for at holde den unge skotte i ro, mens Neymar altså afviste ham godt og grundigt.

Årsagen til Neymars adfærd skal findes i løbet af kampen, hvor den skotske forsvarsspiller af flere omgange gik hårdt til Neymar. Brasilianeren så da også mere og mere frustreret ud, som han gentagne gange blev sendt i græsset.

Neymar måtte i jorden et par gange, da den 18-årige Ralston gik hårdt til ham. Vis mere

Den unge skotte var også i konfrontation med Neymar af flere omgange, hvor han en af gangene sås stå ansigt til ansigt med Neymar, mens han grinte hånligt af ham. Det tog brasilianeren dog ikke så tungt, hvorfor han først så demonstrativt op på måltavlen, inden han viste tre fingre frem – PSG førte 3-0.

Selv lod den 18-årige forsvarsspiller sig ikke påvirke af situationen.

»Det var ikke det store, og ikke noget jeg dvæler ved. Hvis det er sådan, han vil være, så er det fint. Jeg bekymrer mig ikke. Som jeg siger, så er alle forskellige, og det er ikke noget, jeg kommer til at ligge søvnløs over,« sagde Anthony Ralston efter kampen.

Den dødelige trio MCN - Mbappé, Cavani og Neymar - kom alle på tavlen i storsejren over Celtic. Vis mere

Og selvtilliden fejler heller ikke noget hos den unge mand, på trods af at han blev kørt over af verdens nye supertrio MCN – Mbappé, Cavani og Neymar – der alle kom på tavlen.

»Jeg frygter ikke spillere som Neymar. Jeg vidste, at jeg skulle spille, som jeg altid gør, så jeg forberedte mig på Neymar, som jeg gør med alle andre. Han er bare en spiller på banen ligesom alle andre, og jeg putter ham ikke på en piedestal,« fortsatte Ralston.