I oktober blev tre mænd overfaldet i et klubhus, der tilhører Brøndby IFs fanorganisation. Nu har politiet foretaget sigtelser i sagen. Advarsel: Længere nede i artiklen fremgår et billede af skaderne fra overfaldet, som kan være voldsomme for nogle.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

»Det er en sag om simpel vold, hvor vi ikke har grundlag for en fremstilling. Vi har ikke haft dem inde, vi har sigtet dem gennem deres forsvarere og afventer, at de kommer til afhøring, hvis de overhovedet vil udtale sig,« siger efterforskningsleder Torben Nielsen om sagen.

Han uddyber, at en tredje også vil blive sigtet for overfaldet.

Det var tre frivillige på henholdsvis 48, 38 og 33 år, som blev overfaldet og udsat for vold i fanklubhuset 'Hytten', der er Brøndby Supports, Brøndbys officielle fanorganisation, klubhus.

En af de forurettede blev efterfølgende på sygehuset syet med 14 sting og pådrog sig en kraftig hjernerystelse.

Overfaldet skete 16. oktober i timerne efter derbyet mod FCK. 'Hytten' ligger ved Brøndby Station.

Brøndby Support kommenterede efterfølgende overfaldet og brugte blandt andet ord som 'beskæmmende' og 'uacceptabel' om episoden.

»Vi er rystede, og gæsterne det samme. Vi har fået rigtig mange henvendelser om, at folk er rystede over, at det her skete,« sagde Sarah Agerklint, der er formand for Brøndby Support, til B.T. dagen efter overfaldet.

Hun var i klubhuset, da overfaldet fandt sted.

»Det er grotesk, at vi som frivillige ikke kan få lov til at agere på vores eget område uden at frygte for at blive slået ned,« fortalte hun.

Det er blandt andet takket være videoovervågning, at politiet har fundet frem til de sigtede. Over for Ekstra Bladet tilføjer politiet, at de sigtede ikke som sådan er en del af fanmiljøet i Brøndby – men at de nogle gange kommer til hjemmekampe.