Bendtner er ikke enig i trænerens bedømmelse af hans nuværende form.
Bendtner er ikke enig i trænerens bedømmelse af hans nuværende form. Foto: ANDREW YATES

Er Nicklas Bendtner offer for en uberettiget straffeaktion i Wolfsburg? Det mener den danske angriber tilsyneladende selv. Han forstår i hvert fald ikke, hvorfor cheftræner Dieter Hecking har beordret særlig ekstra træning for Bendtner, som ifølge træneren ikke har udført de programmer, som han havde fået med hjem i juleferien, så han kunne møde velforberedt til anden halvdel af sæsonen.

»Vi har givet træningsplaner, der skulle udføres på 100 procent i ferien,« har Wolfsburg-træneren sagt til tyske Kicker.

SOC/

Hecking siger ikke, at Bendtner har løbet for lidt, men danskeren har måske ikke løbet intensivt nok.

»Det er ikke fordi, han slet ikke har løbet, det er mere hvordan, han har løbet. Det var ikke sådan, vi havde regnet med.«

Bendtner Olsen: Bendtner skal vise topform i mere end seks uger

Bendtner har nu svaret igen på sit foretrukne sociale medie, Instagram, hvor han lagt et billede ud fra løbebåndet. Han konstaterer med et retorisk spørgsmål, at han er lige så i god for, som basket-stjernen Michael Jordan i sin tid var til at dunke:

bendtnersfysik

Bendtners billede fra løbebåndet kommer bare en dag efter, at han lagde et andet billede ud, hvor han ville demonstrere, hvor fit og rippet han er efter juleferien.

Der er med andre ord ikke ligefrem lutter gode vibrationer mellem Bendtner og hans træner i øjeblikket, og det er stadig et åbent spørgsmål, om danskeren er at finde i klubben, når januars transfervindue smækker i.

SOC/dsaasd

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.