Lyt til artiklen

Sorgen og chokket over den drabelige skudepisode i Field's på Amager har lagt sig som en dyne over Danmark.

Det har også påvirket flere af landsholdets største stjerner, som, anført af Christian Eriksen, har sendt deres tanker og medfølelse til de pårørende efter skyderiet søndag, hvor tre er dræbt, og flere er såret.

»Vi er forfærdede over de frygtelige hændelser i København søndag aften. Alle vores tanker går til ofrene og deres pårørende.«

Sådan lyder beskeden fra DBU, der ledsages af et sort billede, som Christian Eriksen deler til sine 4,3 millioner følgere på Instagram.

Foto: CHRISTIAN BRUNA
Vis mere

Foruden Eriksen, som efter alt at dømme skifter til Manchester United i denne uge, har flere andre af landsholdsheltene været ude at markere den tragiske hændelse på de sociale medier:

'Hvordan kan sådan noget ske? Alle mine tanker går til de pårørende,' skriver den tidligere Brøndby-helt Jesper Lindstrøm, som i dag tørner ud for Eintracht Frankfurt.

'Det er svært at finde ord for de forfærdelige hændelser i København. Mine tanker er med ofrene, deres familier og de pårørende,' skriver FC Barcelona-danskeren Martin Braithwaite.

Også Joakim Mæhle, Jonas Wind, Philip Billing og Jacob Bruun Larsen er blandt de fodboldstjerner, der sender hilsner og tanker i form af emojies og beskeder til ofrene og de pårørende.