Foto: Jens Nørgaard Larsen

Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs varslede tirsdag, at Nicklas Bendtner, der tirsdag kom 45 minutter for sent til træning, vil blive straffet for sin udtalte mangel på disciplin.

Og Wolfsburg-ledelsens tålmodighed med den 28-årige dansker er efterhånden opbrugt.

Klubben vil - ifølge BTs tyske pressekilder - med stor sandsynlighed onsdag melde ud, hvad konsekvensen af Bendtners sløje disciplin bliver. Og der vil angiveligt blive tale om en hårdere sanktion, end den bøde danskeren modtog, da han forleden lagde et billede af en Mercedes op på sin Instagram-profil - hvilket naturligvis fik den Wolkswagen-finansierede klub op i det røde felt.

BT erfarer fra kilder både i og uden for klubben, at det mest sandsynlige scenarie er, at Bendtner bliver suspenderet fra træningen i resten af sæsonen. Det vil sige, at han frem til sommerferien ikke får lov til at træne med sine holdkammerater - men må nøjes med individuel træning.

Dermed tyder alt også på, at Bendtner endegyldigt har spillet sin sidste kamp for den tyske klub, som har været hans arbejdsgiver siden august 2014. Han har ikke været med i truppen i de seneste seks kampe, og for et par uger siden udtalte Klaus Allofs til tyske Sport1, at 'eksperimentet Bendtner' var mislykket.

FBL-GER-BUNDESLIGA-HANOVER-WOLFSBURG

BT har forsøgt at indhente kommentarer fra Bendtner-lejren.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.