Landstræner Åge Hareide sagde efter Danmarks 2-0-sejr over Wales, at han ikke kendte til voldsanmeldelsen af Nicklas Bendtner.

»Jeg kan ikke kommentere på den sag. Jeg læser ikke aviser eller nyheder på nettet, når der er landskamp. Der koncentrerer jeg mig om spillet,« siger Hareide til Eurosport.

Nyheden om politianmeldelsen af den danske angrebsstjerne for vold mod en taxichauffør stjal ellers naturligvis en stor del af opmærksomheden i optakten til Danmarks landskamp mod Wales.

Bendtner var så sent som i ugerne op til VM landsholdsaktuel, men blev vraget i sidste øjeblik inden slutrunden på grund af en skade. Han var heller ikke udtaget til landsholdet i denne omgang. Men Hareide holdt sig altså fra at udtale sig om sagen.

Vis mere

Dansk fodbolds infant terrible Nicklas Bendtner lod til at være blevet i stand til at styre uden om de slemme skandaler, der har sat store pletter på renommeet og påvirket karrieren i negativ retning.

Og opholdet i norske Rosenborg har hidtil set ud til at forstærke de gode tendenser. Indtil natten mellem lørdag og søndag. Her skulle Bendtner have brækket kæben på en taxichauffør i København efter en bytur. Anmeldelsen kom kl. 02.41.

B.T.s sportschef mener, at Bendtners fodboldfremtid ser sort ud, såfremt han dømmes i sagen:

»Bendtner havde lovet, at han ikke gad falde tilbage i sine gamle vaner. Episoden natten til søndag i København var da heller ikke en gammel vane, den var langt værre. Og hvis det viser sig, at Nicklas Bendtner reelt har brækket kæben på taxachaufføren, er kontoen med goodwill trukket så heftigt over, at den lukkes. Det gælder hos Rosenborg, A-landsholdet og folket.«