Efter 0-6-nederlaget til Manchester City undskylder Chelsea-spanieren César Azpilicueta nu overfor fansene.

Chelsea fik ørerne i maskinen mod Manchester City, da London-klubben søndag var på besøg på Etihad Stadium. Lussingen på 0-6 var så voldsom, at forsvarsspilleren César Azpilicueta nu føler sig nødsaget til at undskylde over for klubbens fans.

»Det er svært at finde ord, der kan beskrive mine følelser efter kampen. Det er en af de værste aftener i min karriere. Det er virkelig frustrerende og skuffende. Når man taber 0-6, må alle acceptere, at de ikke spillede godt. Det eneste, jeg kan sige til fansene, er undskyld.,« siger han til Chelseas hjemmeside.

Allerede efter fire minutter begyndte det at gå galt for Chelsea, da Raheem Sterling bragte Manchester City på 1-0 (se alle målene i videoen øverst)

Et Sergio Agüero-hattrick og to yderligere scoringer senere var katastrofen en realitet for Chelsea.

»Vi har tabt store kampe i de første minutter, og vi lukker masser af mål ind. Det kan vi ikke acceptere. Da vi slog dem på Stamford Bridge, var det, fordi vi spillede en god kamp alle sammen. Det gjorde vi ikke denne gang,« siger César Azpilicueta.

Chelsea er blevet skubbet ud af top-4 i Premier League. Holdet er et point efter Manchester United, som ligger på fjerdepladsen. Der er 15 point op til førerholdet, Manchester City.