I Mexico sørger de stadig, efter et voldsomt jordskælv i sidste uge dræbte hundredvis af mennesker. Blandt ofrene var 20 børn, der på tragisk vis blev dræbt, da Enrique Rebsamen-skolen i Mexico City styrtede sammen.

Seksårige Santiago Flores Mara var blandt de døde, og den lille dreng var en kæmpe-stor fan af Real Madrid og i særdeleshed Cristiano Ronaldo. Han løb ofte rundt i sin hjemmelavede trøje med Cristiano Ronaldos navn og nummer på ryggen, og efter drengens forfærdelige død skrev hans mor et brev til Cristiano Ronaldo.

»Han var mere end din beundrer. Han skrev dit navn alle vegne. På det seneste skrev han under på sine skolepapirer med navnet ’Santiago Flores Mora Cristiano Ronaldo’. Jeg ville bare lade dig vide, at min søn drømte om at møde dig, at besøge dig – nu er han taget af sted til Gud,« skrev moderen ifølge The Mirror til Cristiano Ronaldo.

Og den hilsen kunne den portugisiske superstjerne ikke lade være med at svare på. Så da han opdagede det via de sociale medier, valgte Ronaldo at sende en sød hilsen til den afdøde dreng. Et billede af sig selv med nogle ord.

»Til min fan nummer et, Santiago, med stor kærlighed,« skrev Cristiano Ronaldo på en trøje. Og så tilføjede han også en længere hilsen.

»I dette øjeblik af smerte sender jeg kærlighed til Santiagos familie og til alle familier, der har mistet deres kære. Stort kram.«

Cristiano Ronaldos hilsen er nået ud til hundredtusindvis af fans. Og mon ikke at det også nok skal varme bare en anelse i en meget svær tid hos Santiago Flores Moras familie at vide, at et af den unge drengs største drømme nu er gået i opfyldelse.