Han har været i FC Københavns sundhedssektor i mere end 30 år. 

Men nu har Jesper Larsen valgt at sige stop.

»Jesper har efter grundig overvejelse besluttet, at det er tid til at sætte punktum for et langt og stærkt samarbejde. Han er en ener med et kæmpe vindergen, som har været en del af vores kultur i årevis,« siger klubbens sportsdirektør Peter Christiansen.

»Døren hos Jesper har altid været åben, også i privaten, når en spiller eller en anden fra klubben har haft brug for en tur på briksen. Larsen er en institution i FCK og har gennem mange år bidraget med sin store ekspertise, stærke personlighed og veltimede humoristiske svinere, når de har været på sin plads.«

Jesper Larsen har været en del af FC København siden klubbens start, og han har i flere år også været behandler på det danske landshold. 

»Jeg har haft utroligt mange gode år og store oplevelser i FCK, der har været en stor del af mit liv,« siger Jesper Larsen og fortsætter:

»Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med mange dygtige og ambitiøse spillere, trænere og ledere, så jeg kommer til at savne den daglige gang i klubben, men jeg føler, at tiden er rigtig til, at jeg skal opprioritere nogle af de andre ting, jeg har i mit arbejdsliv.«

Han takker desuden alle i klubben for nogle fantastiske år.