Christian Keller var tilbage på kampbanen for Randers FC mandag i en reserveholdskamp mod FC Nordsjælland. Det er den første kamp han spiller efter balladen med Jonas Borring.
Christian Keller var tilbage på kampbanen for Randers FC mandag i en reserveholdskamp mod FC Nordsjælland. Det er den første kamp han spiller efter balladen med Jonas Borring. Foto: Bo Amstrup

Christian Keller er gået fra anfører til tilskuer i Randers, men mandag betræder han kampbanen for første gang i længere tid efter 'kone-balladen', når han får chancen fra start for reserveholdet.

Den omdiskuterede Christian Keller, der danner par med holdkammerat Jonas Borrings fraseparerede hustru, starter inde i Randers FC’s reserveholdkamp mod FC Nordsjælland senere mandag eftermiddag klokken 13.00. Det skriver Randers FC på sin hjemmeside.

ffffff

Der er flere andre spillere fra Superliga-truppen med i startopstillingen mod FC Nordsjælland-reserverne:

Jack Duncan – Mathias Haarup (DS), Mikkel Kallesøe, Jonas Bager, Jeppe Tverskov, Erik Marxen – Edgar Babayan, Joel Allansson, Christian Keller, Jeppe Olsen (U19) – Jeppe Mogensen (DS), Mikkel M. Pedersen (DS).

Det er et lille vendepunkt for den udskældte Christian Keller, der tidligere har fortalt, at hans fodboldmæssige fremtid kun ligger i Randers. Formår han ikke at komme tilbage på førsteholdet, indstiller han karrieren.

4244454244515444

»Jeg er kun i Randers. Jeg kommer ikke til at spille andre steder. Hvis jeg stopper i Randers, så stopper jeg med fodbold, så det er enten eller,« lød det fra Christian Keller.

Vurderet ud fra Colin Todds disposition de seneste tre kampe, er der ikke meget, der tyder på, at Christian Keller igen får en kamp på førsteholdet. Efter søndagens nederlag til Viborg fortalte Colin Todd, hvorfor han vragede Keller for tredje kamp i træk.

Randers FC

»Min beslutning (om at droppe Keller, red.) er rimelig simpel. Jeg mener ikke, det er rigtigt at tage ham tilbage,« sagde Colin Todd, som senere i interviewet hentyd til, at det som Christian Keller har gjort, kan sætte spor i form af hårde tacklinger.

»Hvis jeg havde gjort det samme (i min tid som professionel fodboldspiller, red.), så ved jeg godt, hvad der var sket,« sagde Colin Todd uden at præcisere det yderligere.

Spillerne i Randers håber da også på, at der snart kommer en løsning. Jonas Borring og Christian Keller er begge to af klubbens største profiler, og der er brug for begge to – eller i hvert fald en af dem - hvis den dårlige start på forårssæsonen skal vende.

 

»Om ikke andet kan vi godt bruge en af dem. Det er jo en topscorer og en stærk midtbanespiller, vi mangler. Jeg håber inderligt, at der kommer en løsning i løbet af de kommende uger,« sagde Mads Agesen efter kampen.

Randers FC

Randers FC skal først i kamp i Superligaen næste gang 3. april, og mon ikke pausen på fjorten fulde dage er tiltrængt for den hårdt prøvede klub, der også kæmper med svingende præstationer på grønsværen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.