Den tidligere Superliga-stjerne Thomas Enevoldsen stoppede natten til mandag sin aktive fodboldkarriere.

Og han har allerede fået den første hyldest sendt i sin retning. Den får den tidligere AaB-spiller fra Lærke Møller, som er hans hustru.

'Den 10. august sagde Cali og jeg farvel til dig i lufthavnen og rejste tilbage til Danmark,' skriver håndboldeksperten på TV 2 i en Instagram-story og fortsætter:

'I nat vandt du mesterskabet og sætter et ualmindelig flot punktum for din fodboldkarriere.'

Foto: Henning Bagger
Vis mere

34-årige Thomas Enevoldsen vandt mesterskabet med Orange County SC i USL Championship, som er den næstbedste fodboldrække i USA. Triumfen var en realitet efter en 3-1-sejr på udebane over Tampa Bay Rowdies.

Afslutningen på en lang fodboldkarriere kunne ikke være skrevet bedre, og Lærke Møller har da også kun rosende ord at sige om sin mand, som har været professionel sportsudøver siden 2005.

'Jeg er stolt af dig – og af os som familie. Kæmpe tillykke, min skat, Thomas Enevoldsen,' lyder det afsluttende fra Lærke Møller i storyen.

Dermed kan den nu tidligere fodboldstjerne vende snuden hjem mod Danmark, hvor Lærke Møller venter sammen med datteren Cali, som kom til verden for cirka 16 måneder siden.

Andre læser også