Lyt til artiklen

'Jeg vil altid holde dig i mit hjerte, indtil jeg kan holde dig igen i himlen,'

Sådan skrev den tidligere Coventry City-spiller Ashley Cain tilbage i april i en hjerteskærende besked.

Hans datter Azaylia døde af sjælden form for leukæmi blot 8 måneder gammel. Det tragiske dødsfald har fået Ashley Cain og kæresten Safiyya Vorajee til aktivt hjælpe andre børn, der kæmper mod kræft.

Derfor har de skabt 'The Azaylia Foundation,' der skal 'øge bevidstheden og midlerne til alle de utrolige børn, der kæmper børnekræft.' Og for at skaffe penge ind, og hylde sin afdøde datter, har Ashley Cain valgt at tage på en cykeltur på over 1600 kilometer med sin bror fra bunden af England til toppen af Skotland. Det skriver People.

'Jeg har taget Azaylias Simba-legetøj med, som hun plejede at kramme, kysse og putte med under sin 6 måneders kamp med leukæmi. Det er et fysisk minde om min smukke baby og en måde at bære hende med mig hver eneste kilometer af rejsen,' skriver Ashley Cain i et Instagram-opslag.

I opslaget beder han sine følgere  om at donere til fonden og eventuel hjælp kan 'øge så meget bevidsthed, hjælpe så mange børn og redde så mange liv.'

Tidligere på måneden hyldede forældrene deres afdøde datter på, hvad der ville have været hendes første fødselsdag.

'Tillykke med din første fødselsdag Azaylia Diamond Cain. Du er ikke det kæreste jeg har, du er også min bedste ven, min skytsengel, min inspiration og min sande helt,' skrev Ashley Cain.