Antoine Griezmann bliver i Atletico Madrid endnu en sæson, offentliggjorde klubben tirsdag. Noget, angriberen selv er glad for, men han føler samtidig et behov for at sige undskyld.

Det skyldes, at han mener, han kan have givet andre interesserede klubber falske forhåbninger. Blandt andet har han tidligere sagt i et tv-program, at sandsynligheden for at han ville skifte til Manchester United var på 60 procent.

»Det første jeg vil er at sige undskyld til de mennesker, der har misforstået mine udtalelser. Måske har jeg udtrykt mig dårligt, eller også har nogle villet skabe en nyhed, der ikke var der,« siger den 26-årige franskmand til Atletico Madrids hjemmeside.

Angriberen understreger også, at han er glad for, det kunne lade sig gøre at få flere år i den spanske klub.

»Lige siden jeg kom har jeg givet alt hvad jeg har for klubben, mine holdkammerater og trænerne, og jeg er meget glad for at få endnu en sæson med jer allesammen,« lyder det fra Antoine Griezmann, der nu har en kontrakt der først udløber den 30. juni 2022.

Franskmanden kom til Atlético Madrid i 2014, og i sin første sæson blev det til 53 kampe og 25 mål. Sæsonen efter gik det endnu bedre for Antoine Griezmann, der i 54 kampe fik bolden i nettet 32 gange. Derudover gjorde han en god figur i Champions League med syv mål i 13 kampe.

I alt har angriberen nettet 83 gange i 160 kampe for den spanske storklub.

Antoine Griezmann blev nummer tre, da prisen Ballon d'Or blev uddelt i 2016, og her fulgte franskmanden efter Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Ifølge flere spanske medier er angriberen den højst betalte spiller nogensinde i Atlético Madrid med en årsløn der ligger på omkring 104 millioner kroner.

Atlético Madrid må i øjeblikket ikke købe spillere på grund af en dom for ulovligt at have hentet unge spillere fra andre kontinenter til klubben. En karantæne, som den spanske klub forsøgte at få nedsat hos Den Internationale Sportsdomstol. Dog uden held, for det blev besluttet at karantænen skulle opretholdes, og dermed gælder den indtil januar 2018.