Venter der Daniel Wass en ny klub efter sommerferien?

Det kunne noget tyde på, efter Daniel Wass og Evian mødte Sochaux. Umiddelbart efter kampen skrev hans kone på det sociale billede-medie Instagram, at der muligvis venter et nyt land efter sommerferien.

Daniel Wass var ellers sammen med Jesper Hansen med i startopstillingen, da Evian skulle ud i en direkte kamp om overlevelse mod Sochaux i Ligue 1.

Før kampen i sidste runde i Frankrig lå Sochaux kun et point efter Evian, men den tidligere Brøndby-spiller sørgede for, at det nedrykning ikke blev et tema for sit hold, da han overstrålede alt og alle.

I sejren på 3-0 var Daniel Wass mand for to af målene og lavede en assist på den sidste scoring.

Wass' første mål var en ren perle, da han saksesparkede sit hold foran, og inden første halvleg var omme, havde han også lavet sit oplæg ved at tage det hjørnespark, som førte til 2-0.

I anden halvleg satte Wass en tyk streg under sin kandidatur til rollen som 'man of the match', da han kom først på et indlæg og scorede til 3-0.

Dermed var Daniel Wass i høj grad med til at sikre Evian endnu en sæson i Ligue 1.