ARKIV: Ingen af disse Brøndby-fans havde noget at gøre med hændelsen.
ARKIV: Ingen af disse Brøndby-fans havde noget at gøre med hændelsen. Foto: Nils Meilvang

Søndag spillede Brøndby træningskamp mod svenske Malmö FF i Malmø. Og her var der ballade mellem fansene forud for opgøret.

Svenske medier heriblandt Sydsvenskan berrettede om, at en gruppe Brøndby-fans havde været indblandet i nogle uroligheder og var blevet sendt hjem igen.

»Der har været en del uroligheder omkring Brøndby-fansene. Præcis, hvordan alting har forløbet har jeg ingen afklaring på, men et hundredtal af Brøndby-fans har været støjende og brudt reglerne i nærheden af sygehuset i Malmö, og de skal nu væk fra pladsen,« udtalte svensk politis pressetalsmand Mia Sandgren.

sda


Men den udlægning er man langt fra enig i hos Brøndby.

»Der har været en mindre situation i forbindelse med dagens træningskamp, der har involveret både svenske supportere og danske fans. Meldingerne, vi har modtaget fra svensk politi, går på, at det var en gruppe svenske supportere, som desværre konfronterede en gruppe danske fans, da de ankom til stadion. Det svenske politi valgte derfor at agere hurtigt og præventivt og har deriblandt sendt en gruppe på 80 danske fans tilbage til DK. Derudover var der et flot fremmøde på stadion med over 600 Brøndby-fans,« skriver Brøndbys kommunikationschef Christian Schultz i en mail til BT.

Èn ting er dog sikkert. Malmö FF vandt træningskampen 1-0 på et mål af Jo Inge Berget.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.