Foto: Jens Nørgaard Larsen
Det kan fortsat ende med et klubskifte for Christian Eriksen denne sommer, fortæller Ajax-spillerens agent.
 
I øjeblikket er Christian Eriksen på træningslejr med Ajax i Østrig. Imens købte Dortmund i går Shakhtars Henrikh Mkhitaryan, og dermed ser muligheden for et Dortmund-skifte for danskeren ud til at være væk. Og spørgsmålet er, om Eriksen overhovedet kommer af sted i dette transfervindue.

- Ja, vi er stadig i kontakt med bestemte klubber. Og sådan vil det altid være med en spiller som Christian, sagde Eriksens agent, Martin Schoots, i går til sporten.dk.

- På nuværende tidspunkt er det svært at sige, om denne kontakt kan resultere i en transfer, så det vil vi ikke spekulere i nu, sagde den hollandske agent.

Betyder købet af Mkhitaryan, at Dortmund ikke er en mulighed for Eriksen længere?

- Der er altid en del spekulation om sådanne ting. Vi foretrækker ikke at medvirke til disse spekulationer, sagde Schoots, der fastslår, at Eriksen forlænger sin kontrakt med Ajax, hvis ikke han kommer af sted.

- Hvis ikke den kontakt, vi har til klubber, fører til noget, har Christian allerede sagt, at han ikke vil lade kontrakten løbe ud i Ajax, sådan at han bliver transferfri. Han vil have, at klubben skal tjene på ham, så derfor vil han forlænge kontrakten, hvis det ikke lykkes at komme af sted, sagde Schoots.

Agenten slår fast, at det er op til Christian Eriksen selv, om han vil skifte. Øverst på prioriteringslisten står udvikling.

- Dette er det første transfervindue, hvor Christian er åben over for et skifte. Men det betyder altså ikke, at han absolut skal skifte. Christian kan selv styre, hvad hans næste skridt i karrieren bliver. Og han vil kun forlade Ajax, hvis han mener, at han kan udvikle sig og blive en bedre spiller i en ny klub.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.