Det får konsekvenser, at en række personer valgte at sende hadbeskeder – heriblandt dødstrusler – til landsholdsspilleren Joachim Andersen.

For ifølge B.T.s oplysninger melder klubben flere af beskederne til politiet.

Det var Joachim Andersen selv, der på en Instagramstory tirsdag kunne fortælle, at han havde modtaget 3-400 voldsomme beskeder på de sociale medier i kølvandet på mandagens kamp mod Liverpool.

Her gik bølgerne højt, og det blev for meget for nyindkøbte Darwin Nunez, der blev dækket op af den danske Crystal Palace-spiller. Det eskalerede, da Nunez valgte at nikke Joachim Andersen en skalle, hvilket gav rødt kort til angriberen, og den episode medførte altså adskillige beskeder i Joachim Andersens indbakke.

Foto: PETER POWELL
Vis mere

'Fuck dig. Jeg slår dig ihjel. Dig og din familie. Vi ses', var blot ordlyden i en af dem, og når politiet nu bliver involveret, går flere ting i gang.

Hvis en spiller vælger at melde sådan noget til politiet, bliver anmeldelsen sendt til en fra politiet, der er tilknyttet klubben.

Herefter begynder vedkommende at efterforske sagen, der også bliver meldt til Premier League, som også har et hold, der står klar til at undersøge det hele.

Joachim Andersen skrev i sit opslag, at han håbede, at både Premier League og Instagram ville gøre noget ved sagen, og så sendte han også en opsang til de personer, der havde skrevet og sendt beskederne.

'Jeg forstår, man støtter et hold, men hav noget respekt og lad være med at spille hårde online,' lød det fra den danske forsvarsspiller.