Nicklas Bendtner, som natten til søndag blev anmeldt for overfald på en taxichauffør, skal møde til træning i morgen i sin norske klub, Rosenborg, hvor han skal stå skoleret overfor ledelsen.

»Han er tilbage til træning i morgen. Jeg håber, at han er tilgængelig for pressen, og kan komme med en udtalelse,« siger Tove Moe Dyrhaug, som er daglig leder i Rosenborg, til Adresseavisen.

Den norske avis fra Rosenborgs og Bendtners nuværende hjemby, Trondheim, har interviewet Rosenborg-bossen i kølvandet på Bendtner-balladen, som B.T. kunne fortælle om søndag.

Hun vil ikke gå i dybden med klubbens holdning til sagen, hvor der ligger en politianmledelse om vold mod en taxa-chauffør, som har brækket kæben. Det var også hovedpointen i den pressemeddelelse, som klubben sendte ud tidligere i dag.

»Jeg har fået bekræftet, at Nicklas har været involveret i en hændelse i København. Det er vigtigt for os nu at indhente fakta, før vi kan sige mere. Som sagt kan vi ikke tage et standpunkt, før vi har fakta i sagen. Det er vigtigt for os. Efter aftale med os, skal Nicklas tilbage til Trondheim. Han skal lave restitutionstræning i morgen. Så må vi sætte os ned derefter, og snakke sagen igennem,« lyder det fra Tove Moe Dyrhaug.

Hun vil ikke kommentere på, om en eventuel dom vil få konsekvenser for Bendtner. Men hun uddyber, hvorfor Rosenborg valgte at sige undskyld til taxachaufføren i pressemeddelelsen.

»Vi kender ikke hændelsesforløbet, men der er atlid to parter i en sag. Vi ved, at taxichaufføren er kommet til skade. Derfor er det det rigtige at gøre som klub,« siger Tove Moe Dyrhaug, som fortæller, at klubben har snakket med Nicklas Bendtner og en repræsentant fra taxiselskabet DanTaxi.

Landstræner Åge Hareide har sagt, at bliver Bendtner dømt for vold, så har han ikke en fremtid på landsholdet. Læs mere her.

Nicklas Bendtner ventes at være kampklar snart.
Nicklas Bendtner ventes at være kampklar snart. Foto: GEORGI LICOVSKI
Vis mere