Lyt til artiklen

Det begyndte med massive rygter om utroskab, siden fulgte forlydender om et brud – og efterfølgende blev det bekræftet:

Sangeren Shakira og fodboldspilleren Gerard Piqué var gået fra hinanden. Nu udtaler hun sig for første gang om det.

Det skriver magasinet Elle, der har interviewet den 45-årige colombianske sanger.

Hun fandt sammen med den spanske fodboldspiller i 2010, og siden fik de to sønner, Milan og Sasha, sammen.

Arkivfoto af Shakira og Gerard Piqué.
Arkivfoto af Shakira og Gerard Piqué. Foto: Albert Gea
Vis mere

Men denne sommer forliste deres forhold – og 35-årige Gerard Piqué, som ifølge rygterne var sangeren utro, er siden blevet set sammen med en ny kvinde.

I interviewet med Elle lægger Shakira ikke skjul på, at hun lige nu befinder sig i »en af de sværeste, mest mørke timer« af sit liv – og hun forklarer, at det er fortsat er svært at tale om.

»Nogle gange føler jeg bare, at det hele er en dårlig drøm, og at jeg vil vågne op på et tidspunkt. Men nej, det er ægte. Og det, der også er reelt, er skuffelsen over at se noget så helligt og så specielt, som jeg troede, det forhold, jeg havde til mine børns far, var, blive til noget vulgariseret og fornedret af medierne,« siger hun til Elle.

Videre forklarer hun, at det ikke kun er hårdt, fordi hun stadig gennemlever hele situationen og bearbejder den, men også fordi det ikke kun er svært for hende. Det er det også for børnene.

Arkivfoto af Shakira fra i år.
Arkivfoto af Shakira fra i år. Foto: LOIC VENANCE
Vis mere

Hun fortæller, at der blandt andet har ligget paparazzofotografer uden for deres hjem i Barcelona døgnet rundt, så hun og børnene bliver nødt til at holde sig hjemme, medmindre de vil tages billeder af.

»Så det er svært. Og jeg har forsøgt at skjule situationen over for mine børn. Jeg forsøger at beskytte dem, for det er min nummer et mission i livet. Men så hører de ting i skolen fra deres venner, eller de støder på nogle ubehagelige nyheder på nettet, og det påvirker dem bare,« forklarer hun videre til Elle.

I interviewet bliver hun også spurgt ind til, at Gerard Piqué har fundet sammen med en ny, og at det kom som en overraskelse for Shakira, at deres 12 år lange forhold var slut.

Men det svarer sangeren, at hun – på nuværende tidspunkt – ikke har mange kommentarer til:

»Jeg tror, at disse detaljer på en eller anden måde er for private til at dele, i det mindste lige nu – alt er så råt og nyt. Jeg kan kun sige, at jeg lagde alt, hvad jeg havde, i dette forhold og min familie,« siger hun.