Kærligheden blomstrer igen for fodboldspilleren Simon Makienok.

Den to meter høje angriber har nemlig fået sig en ny kæreste i form af radioværten Ida Sophia.

Fodboldspilleren afslører selv sin nye flamme på sin Instagram-story, mens han sidder ved en tatoveringsfjerner.

'Er faktisk ikke så slemt, som man tror. Nok også fordi, jeg havde min meget opmærksomme og støttende kæreste med til at se efter mig,' skriver han til en video af Ida Sophia, der filmer sig selv i et spejl. Hun er vært på The Voice.

Simon Makienok var ved at få fjernet nogle tatoveringer på hans fingre. Her han han blandt andet haft en pil tatoveret, som var en partatovering med hans tidligere hustru, Ibi Makienok.

Simon Makienok og Ibi Makienok, der tidligere hed Støving, blev kæreste i 2013 og gift året efter. De mødte hinanden, da Ibi skulle interviewe fodboldspilleren. Året efter blev parret gift i Holmens Kirke i København, men i 2019 blev de bekræftet, at de ikke længere var et par.

I august afslørede Ibi Makienok, at hun var enlig mor, men først i december blev det endeligt bekræftet, at de var gået fra hinanden, da Simon Makienoks agent, Michael Steensgaard, fortalte til Se & Hør, at de ikke havde været sammen i et år.

Efter en lang skadespause vendte Simon Makienok tilbage til fodboldbanen for FC Utrecht i oktober. Han scorede i sine to første kampe tilbage i Utrecht-trøjen.