Her ses Andreas Christensen efter sin scoring til 2-0 mod Werder Bremen tidligere i februar. Efter pausen udbyggede danskeren føringen til 3-0, da han for første gang i sin seniorkarriere scorede to mål i samme kamp.
Her ses Andreas Christensen efter sin scoring til 2-0 mod Werder Bremen tidligere i februar. Efter pausen udbyggede danskeren føringen til 3-0, da han for første gang i sin seniorkarriere scorede to mål i samme kamp. Foto: JONAS GUETTLER

Andreas Christensen har imponeret stort i Borussia Mönchengladbach, og nu vil Gladbach forsøge at hente danskeren på en permanent aftale. Det skriver Bild.

Forsvarsspilleren ankom fra Chelsea i sommer på en toårig lejeaftale, og det er den aftale, den tyske klub nu vil forsøge at gøre permanent.

 

Gladbach vil angiveligt sætte transferrekord med købet og gøre AC til klubbens dyreste handel nogensinde, da man, i følge Bild, vil byde 15 millioner euro svarende til 112 millioner kroner. Det beløb er stort nok til at gøre Andreas Christensen til den dyreste dansker nogensinde. Spørgsmålet er så om Chelsea vil sælge danskeren.

GERMANY SOCCER BUNDESLIGAasdhsdhds

Chelsea har, efter skader til både John Terry og Kurt Zouma, været tvunget til at omrokere i midterforsvaret og er efterhånden meget tyndt besat i bagerste geled. Derudover har Chelsea igennem de seneste sæsoner været uheldige med at sælge spillere for siden at se dem få stor succes for en af klubbens rivaler: Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne og Daniel Sturridge er blot et par eksempler.

GERMANY SOCCER BUNDESLIGA

Skulle Gladbach få held til at hente AC for det de mange millioner, vil der også falde en pæn portion penge af til Brøndby, som på grund af UEFA's regler på området vil få kompensation som klubben, der har givet Andreas Christensen sin fodboldopdragelse.

 

BT har uden held forsøgt at få en kommentar fra Andreas Christensens far, Steen Christensen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.