Danske Riza Durmisi fik lørdag udskudt sin debut for Lazio, der fik en skidt start på Serie A-sæsonen med et 1-2-nederlag hjemme mod Napoli.

Den danske forsvarsspiller, der tidligere på sommeren skiftede fra Real Betis til Lazio, så hele kampen fra værternes bænk på Stadio Olimpico i Rom.

Herfra kunne 24-årige Durmisi efter 25 minutter konstatere, at hans hold kom på sejrskurs mod sidste sæsons vicemestre.

Skarpretteren Ciro Immobile åbnede scoringen, da han snørede tre Napoli-spillere og lagde bolden elegant over i modsatte hjørne.

Kort før dommerens pausefløjt løb Jose Maria Callejon i dybden, og herfra serverede han perfekt bolden for polske Arkadiusz Milik, der prikkede den ind til pausestillingen 1-1.

Desværre for Durmusi og resten af Lazio-holdet fortsatte Napoli med at score efter pausen.

Efter en lille time blev Lorenzo Insigne matchvinder for gæsterne, da han udnyttede, at han stod helt alene bagest i feltet og hamrede bolden op i modsatte hjørne.

Dermed følger Napoli trop, efter at sidste sæsons mesterhold, Juventus, tidligere lørdag vandt 3-2 over Chievo i første runde.