Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Patrick Vieira sidder formentlig med noget af en hovedpine.

For torsdag aften gjorde Crystal Palace-træneren noget, han med 99 procents sikkerhed fortryder i dag, da han sparkede ud efter en insisterende tilskuer efter sin klubs nederlag til Everton.

Sidstnævntes sejr 3-2 betyder, at klubben overlever i Premier League, og det førte til en massiv invasion af Goodison Park, hvor Everton-fans brød ud i jubel. Og det var altså her, det stak af for den franske manager.

Du kan se en video af den voldsomme hændelse i bunden af artiklen.

Evertons overlevelse ledte til en kæmpe baneinvasion.
Evertons overlevelse ledte til en kæmpe baneinvasion. Foto: PHIL NOBLE
Vis mere

Billederne viser, at Patrick Vieira var på vej mod omklædningsrummet efter kampen, da han blev provokeret af en Everton-fan, der fulgte efter ham.

Vedkommende viste ham fingeren – hvilket kan ses på en anden video – mens den franske træner tydeligvis forsøgte at slå koldt vand i blodet.

Men Vieira fik nok. Han endte med at vende sig om og sparke Everton-tilhængeren, der faldt i jorden.

Det skabte et større virak, hvor flere fans frontede Crystal Palace-træneren, mens andre forsøgte at skille de forskellige parter ad.

Patrick Vieira har ikke selv sat ord på episoden, som fandt sted efter kampen, der stod 2-0 i London-klubbens favør i pausen.

Til gengæld har Everton-træner Frank Lampard støttet sin kollega over for BBC.

»Jeg føler med Patrick. Jeg nåede ikke at få fat i ham til sidst. Jeg ville ellers have sagt, at han skulle komme med os, selvom han måske ikke havde ønsket det.«

Det er uvist, hvad sammenstødet vil få af konsekvenser.

Andre læser også