Kærlighedsfortællingen mellem Laurent Koscielny og Arsenal virker efterhånden langt væk. Meget langt væk.

Hen over sommeren har den franske anfører luftet sin utilfredshed i London-klubben, hvilket har resulteret i et skifte til franske Bordeaux.

Nu er Koscienly præsenteret i det sydfranske, og måden hvorpå det blev gjort, har ikke just henrykt Arsenal-fans og fodboldobservatører.

Bordeaux har nemlig lagt et klip op af franskmanden iført en Arsenal-trøje, som han tager af. Nedenunder har han.... Ja, du har nok gættet det. En Bordeaux-trøje.

'Der er slet ingen klasse over det her, Koscielny. Slet ingen,' skriver Mazel Tov eksempelvis på Twitter, mens den tidligere fodboldspiller Gary Lineker blot har skrevet 'Hold da fast.'

Ian Wright, der engang bar Arsenal-trøjen, er langtfra tilfreds med Koscielnys opførsel: 'Det her gør ondt. Så meget disrespekt! Du burde skamme dig for den måde, du har forladt klubben på efter ni år,' skriver han.

Det er blot få af rigtig mange reaktioner, og du kan læse et udpluk her:

  • Klubkaptajn, hahaha.
  • Jesus Kristus, det er brutalt.
  • Det er rimelig uprofessionelt og patetisk af en mand mod det hold, som har skabt ham.
  • Han er en skændsel for alle jer Gunners. Jeg er ked af det på jeres vegne, sådan bør en anfører ikke opføre sig.
  • Jeg synes, at han fortjener en jubilæumskamp på Emirates efter det her
  • Hvorfor har denne fyr ruineret sit eftermæle pga. ingenting? Uden Arsenal-fans, hvem kommer så til at huske ham, når han stopper? Ingen.

Laurent Koscielny kom til Arsenal fra franske Lorient i 2010 som et relativt ubeskrevet blad. Men siden har han været en af klubbens store skikkelser, hvor han i alt nåede at spille i ni år og med 353 kampe til følge.