Norsk TV2 bringer nu nye oplysninger i sagen om Nicki Bille Nielsens skandale-bytur natten til fredag, der endte med, at den danske angriber blev anholdt i København.

Tv2.no skriver på deres hjemmeside, at de har set en video af politiets pågribelse af Nicki Bille, efter danskeren angiveligt har slået og sparket til parkeringsautomater og cykler.

Det norske medie skriver, at 'en mandlig og kvindelig politibetjent er tydeligt hårdhændet mod RBK-angriberen, og efter det, som videoen viser, gør Bille Nielsen meget lidt eller ingen modstand i løbet af pågribelsen. Han holder armene ud til siden, mens han råber: 'Jeg gør ingenting, jeg gør ingenting.'

Det fremgår videre af artiklen, at en af betjentene på et tidspunkt 'holder om hovedet og nakken, hvorpå den 26-årige skriger til vennerne, som filmer episoden: 'Jeg kan ikke trække vejret'. Billes kommentar bliver efterfulgt af nogle voldsomme lyde, som tyder på, at han har svært ved at trække vejret.

Senere beklager Bille sig højlydt over betjentenes behandling og råber til sine venner: 'Fortsæt med at filme. Fortsæt med at filme det, de gør mod mig. Jeg gør ingenting'.

Ifølge tv2.no forsøger betjentene herefter forgæves at få Billes venner til at stoppe med at optage optrinnet. I artiklen beskrives det også, at Bille er rød i ansigtet som følge af den peberspray, betjentene har anvendt mod ham. Videoens afslutning viser, at Bille bliver lagt hårdt ned i jorden.

Tv2.no erfarer også, at videoen er sendt til Rosenborgs sportsdirektør Erik Hoftun, som angiveligt også har talt med vidnerne til Billes anholdelse.

Historien om Billes bytur kom frem mandag i Ekstra Bladet, der skriver, at Nicki Bille modsatte sig anholdelsen, og ifølge avisen har han spyttet inde i politibilen og bidt en betjent i armen.