Andreas Skov Olsen førte an med et smukt hattrick, da U21-landsholdet i fodbold fredag nåede op på fire sejre af fire mulige i EM-kvalifikationen.

Men det krævede et drama, før landstræner Albert Capellas' mandskab vandt 3-2 ude over Ukraine i en kamp med to ansigter og rødt kort til Danmark.

Danmark producerede et chanceorgie i begyndelsen af første halvleg, hvor Andreas Skov Olsen scorede begge danske mål, og OB-målmand Oliver Christensen kun sjældent måtte i aktion.

I anden halvleg skiftede kampen karakter, og Danmark kom under pres, før Skov Olsen scorede sit tredje smukke mål til 3-0 efter 59 minutter.

Men bedst som man troede kampen punkteret, reducerede Ukraine hurtigt til 1-3, før den schweiziske dommer Adrien Jaccottet dømte straffespark til Ukraine og samtidig udviste Mads Bech Sørensen efter 72 minutter.

TV-billeder viste, at forseelsen dog nok blev begået af Andreas Poulsen.

Oliver Christensen reddede straffesparket, men Giorgi Tsitaishvili var hurtigst over returen og reducerede til 2-3.

Derefter fulgte en nervøs afslutning, men Danmark holdt stand og har dermed 12 point for fire kampe. Rumænien har ni point på andenpladsen, mens Finland står noteret for syv point for en kamp mere end de to tophold.