Der var ingen bryllupsgaver fra vejrguderne, da den danske målmandslegende Peter Schmeichel lørdag eftermiddag sagde ja til Laura von Lindholm i Egebæksvang Kirke i Espergærde.

De mørke og regntunge skyer havde buldret i et par timer, da gæsterne klokken 16.00 indfandt sig i kirken. Men gråvejret tog på ingen måde modet fra brudeparret, der i ly af paraplyer ankom storsmilende til vielsen.

»Det er perfekt,« lød Peter Schmeichels hurtige kommentar til vejret, inden han skyndte sig ind i tørvejr.

Målmandsikonet ankom i øvrigt sammen med sin søn, den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel.

Dagens hovedperson, bruden Laura von Lindholm, Bruden ankommer iført en blondekjole, som hendes veninde har syet.
Dagens hovedperson, bruden Laura von Lindholm, Bruden ankommer iført en blondekjole, som hendes veninde har syet. Foto: Uffe Weng
Vis mere

Blandt de kendte gæster i kirken var blandt andet regnstøvle-dronningen Ilse Jacobsen, Karina von d'Ahé fra 'Forsidefruerne' og NFL-danskeren Morten Andersen.

Også Schmeichels gamle ven fra fodboldlandsholdet John Faxe Jensen mødte op i kirken. De to spillede som bekendt hovedroller, da Danmark i 1992 sensationelt sikrede sig europamesterskabet.

Vielsen fik i øvrigt et dramatisk penselstrøg, da en båd pludselig kæntrede i vandet foran kirken. Forsvaret måtte sende både redningshelikopter og -båd i aktion, og alle otte kæntrede personer blev siden reddet op af vandet.

55-årige Peter Schmeichel og den ni år yngre Laura Von Lindholm har været sammen siden 2014. Og under en ferie på Maldiverne i februar i år friede den tidligere Manchester United-målmand til sin udkårne.

Den danske NFL-legende, eks-kickeren Morten Andersen, havde også fundet vej til Espergærde.
Den danske NFL-legende, eks-kickeren Morten Andersen, havde også fundet vej til Espergærde. Foto: Uffe Weng
Vis mere

Laura von Lindholm har tidligere arbejdet som model og var i 2000 på forsiden af den hollandske udgave af Playboy.

Hun arbejder i dag som ernæringsekspert og skuespiller, og hun har tidligere haft en rolle i den danske sitcom 'Langt fra Las Vegas'.

Peter Schmeichel blev i 2013 skilt fra Bente Schmeichel. De havde ellers været gift i 31 år og har sammen børnene Cecilie og Kasper.

Efter vielsen strøg selskabet videre til aftenens fest, som foregik i privat regi, og her var pressen ikke inviteret.

Peter Schmeichels gamle landsholdskammerat John Faxe Jensen var også med til vielsen - men havde ikke tid til at stille op til fotografering.
Peter Schmeichels gamle landsholdskammerat John Faxe Jensen var også med til vielsen - men havde ikke tid til at stille op til fotografering. Foto: Uffe Weng
Vis mere

Gummistøvledronningen fra Hornbæk - Ilse Jacobsen - var blandt gæsterne. Hun ankom i regnjakke og klip-klapper. På spørgsmålet om, hvor outfittet var fra, fik en journalist at vide, at han ikke skal være fræk.
Gummistøvledronningen fra Hornbæk - Ilse Jacobsen - var blandt gæsterne. Hun ankom i regnjakke og klip-klapper. På spørgsmålet om, hvor outfittet var fra, fik en journalist at vide, at han ikke skal være fræk. Foto: Uffe Weng
Vis mere

Eks-bokseren Hans-Henrik Palm ankom med frue.
Eks-bokseren Hans-Henrik Palm ankom med frue. Foto: Uffe Weng
Vis mere

Peter Schmeichel datter, Cecilie, med manden Joachm og børnene Sofie og Noa. 
Peter Schmeichel datter, Cecilie, med manden Joachm og børnene Sofie og Noa.  Foto: Uffe Weng
Vis mere