Lyt til artiklen

Et stort drama har ramt den danske fodboldklub Sønderjyske.

Og i de høje bølgegange har klubledelsen taget skrappe midler i brug, som sportsdirektør Esben Hansen og co. ellers nødigt vil gøre: De har nemlig sendt angriber Abdulrahman Taiwo ned på klubbens U19-hold.

Den beslutning møder dog modstand fra spillertruppen, skriver lokalavisen Der Nordschleswiger, som melder om splid mellem trup og ledelse i den sønderjyske klub.

Årsagen til Taiwos nuværende degradering skyldes ifølge Esben Hansen, at Taiwo og hans agenter har ageret uærligt i den seneste tid, hvor klubben har forsøgt at sælge den 24-årige nigerianske angriber.

»Beslutningen har ikke noget at gøre med hans indsats på træningsbanen, men der har været tilfælde af uærlighed fra Taiwo og hans agenter. Vi følte os nødsagede til at træffe denne beslutning, for det vil vi ikke finde os i,« siger Esben Hansen til Der Nordschleswiger.

Hansen vil ikke yderligere ind på, hvad sagen konkret drejer sig om.

Klubbossen føler sig dog helt overbevist om, at klubben – trods truppens støtte til Taiwo – har gjort det rigtige, og samtidig minder han om, at det er vigtigt at huske på, »hvem der træffer beslutningerne«.

Sønderjyske rykkede sidste sæson ud af Superligaen og frister nu tilværelse i 1. division – her lader det dog ikke til at gå mere stille for sig.