Det gik voldsomt for sig lørdag aften.

Her tabte Real Madrid overraskende 2-3 på hjemmebane til Villarreal – men selvom der var masser drama på banen, var det efter kampen, at det for alvor blev hedt.

For ifølge flere spanske medier heriblandt Marca ventede Real Madrid-spilleren Fede Valverde på parkeringspladsen efter kampen med en klar intention. Han skulle have fat på Villareal-spilleren Alex Baena.

Her konfronterede Valverde Baena, inden han ifølge de spanske medier slog ham.

Real Madrid-spilleren Fede Valverde gik amok efter kampen mod Villareal.
Real Madrid-spilleren Fede Valverde gik amok efter kampen mod Villareal. Foto: Jesus Diges
Vis mere

Marca har haft fat i Valverdes lejr, der bekræfter, at der var et optrin, og de fortæller, det skyldes noget, som Baena sagde ved de to holds seneste møde – noget, som han angivelig skulle have gentaget i kampen lørdag.

Valverdes kone var tæt på at miste deres andet barn i en voldsom fødsel, men sønnen kom sikkert til verden i sidste ende. Det skulle dog være en kommentar fra Baena omkring Valverdes barn, der gjorde ham rasende.

'Græd nu, for din søn bliver ikke født,' skulle Baena have sagt ifølge Valverde-lejren ved det seneste møde.

Baena bekræfter selv på Twitter, at der var en episode efter kampen.

'Meget glad for holdets imponerende sejr på en udebane som Santiago Bernabeu, men på samme tid er jeg også ked af den aggression, jeg oplevede efter kampen, og er overrasket over, hvad der blev sagt om mig. DET ER FULDSTÆNDIG FALSK, AT JEG HAR SAGT DET,' skriver han på Twitter.

Om optrinnet får konsekvenser, er endnu usikkert.

Hør det seneste afsnit af Transfervinduet, hvor en tuneser får sat sindene i kog.