Dortmund er fire point fra fjerdepladsen efter en sejr på 2-0 over Union Berlin i Bundesligaen.

Dortmund spillede sig onsdag et skridt tættere på en Champions League-plads i den kommende sæson.

Med en 1-0-sejr på eget græs over Union Berlin vandt de tyske vicemestre deres tredje kamp i træk og har nu fire point op til Frankfurt på fjerdepladsen.

Wolfsburg vandt samtidig 3-1 over Stuttgart og er yderligere et point foran på tredjepladsen. Netop Wolfsburg og Dortmund mødes lørdag til en vigtig kamp om top-4.

Union Berlin ligger nummer otte med 43 point for 30 kampe.

Dortmund måtte kæmpe for tingene onsdag aften, da det var et veloplagt og velspillende berlinmandskab, der troppede op.

Marcus Ingvartsen spillede hele kampen for Union Berlin, og efter få minutter var han tæt på at give gæsterne en drømmestart.

Danskeren hamrede en hurtig afslutning afsted fra kanten af feltet, men forsøget ramte overliggeren.

I det hele taget kom gæsterne til flere fine chancer i løbet af kampen, men det var Dortmunds Marco Reus, der satte første mål i kassen efter 27 minutters kamp.

Midtbanespilleren kom først på riposten, efter at Erling Braut Haaland brændte et straffespark.

Kort før tid lukkede Raphaël Guerreiro kampen med 2-0-målet efter et hurtigt omstillingsspil.